Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-A kaabel Lightning Mcdodo CA-3640-sse, 1,2 m (must)

USB-A kaabel Lightning Mcdodo CA-3640-sse, 1,2 m (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1533443
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-A kaabel Lightning Mcdodo CA-3640-sse, 1,2 m (must)

Nüüd saate oma seadmeid veelgi kiiremini laadida. USB-A ja Lightningi kaabel Mcdodo CA-3640 tagab kuni 3A voolu ja on laialdaselt ühilduv. See võimaldab ka failide edastamist kiirusega kuni 480 Mbps. Seda eristab stiilne disain ja vastupidav konstruktsioon. Komplekti kuulub ka praktiline kinnitus, mis hõlbustab kaablite hoiustamist ja transportimist.

McDodo/CA-3640/6

Suurepärane igas detailis

Läbipaistvad elemendid annavad kaablile moodsa ja stiilse iseloomu ning suure tihedusega palmik ei näe mitte ainult suurepärane välja, vaid kaitseb toodet ka kahjustuste eest. Tugevdatud vasktraat tagab usaldusväärse ülekande, kiire laadimise ja vastupidavuse häiretele, samas kui intelligentne kiip vastutab automaatse voolu reguleerimise ja temperatuuri hoidmise eest sobival tasemel. Kõik see tähendab CA-3640 mudeli erakordset vastupidavust ja vastupidavust paindumisele, hõõrdumisele või purunemisele.

McDodo/CA-3640/5

Kiire laadimine ja failiedastus

Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni teie seadmed laadivad. Kaabel annab kuni 3A voolu ja ühildub paljude iPadide, iPhone'ide ja AirPodide mudelitega. Lisaks võimaldab CA-3640 mudel andmeedastust kiirusega kuni 480 Mbps. Seega saate olulisi faile seadmete vahel kohe üle kanda! Mcdodo abil säästate väärtuslikku aega.

McDodo/CA-3640/4

Bränd Mcdodo
Mudel CA-3640
Värv Must
Tüüp USB-A Lightningile
Praegune 3A max.
Materjal PVC + nailon
Kaabli pikkus 1,2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus
Ühenduse tüüp
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles