Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-A ja Lightning kaabel Budi 206L / 2M 2,4A 2M (must)

USB-A ja Lightning kaabel Budi 206L / 2M 2,4A 2M (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1806554
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-A ja Lightning kaabel Budi 2.4A 2M (must)

USB-välkkaabel Budi 206L/2M 2,4A 2m ühendab kvaliteedi ja funktsionaalsuse. See must kaabel on loodud pakkuma erakordset jõudlust ja vastupidavust, muutes selle suurepäraseks lisandiks igale elektroonilisele tarvikukomplektile.

Usaldusväärne ühendus

USB-A ja Lightning pistikutega Budi 206L/2M kaabel ühildub erinevate seadmetega, tagades usaldusväärse ühenduse ja kiire laadimise. Olenemata sellest, kas kasutate seda iPhone'i, iPadi või muude Apple'i seadmete laadimiseks, tagab see kaabel stabiilse ja tõhusa ühenduse.

2 meetrit pikkust

2-meetrine kaabel pakub teie seadmete kasutamisel suuremat paindlikkust, võimaldades teil laadida pistikupesast kaugemalt. See on eriti kasulik, kui kasutate seadmeid voodis, diivanil või autos. Enam ei pea muretsema liiga lühikese kaabli pärast.

Kiire laadimine

Voolutugevusega 2,4A võimaldab Budi 206L/2M kaabel teie seadmete kiiret laadimist. See tähendab, et saate oma iPhone'i kiiresti laadida ja olete hetkega töövalmis.

Vastupidav konstruktsioon

Budi 206L/2M kaablil on alumiiniumist korpus, mis mitte ainult ei näe elegantne välja, vaid kaitseb kaablit ka mehaaniliste kahjustuste eest. See tagab, et see kaabel teenib teid palju aastaid, olenemata sellest, kui sageli te seda kasutate.

Universaalne rakendus

See kaabel ei sobi mitte ainult Apple'i seadmete, vaid ka teiste Lightning-pordiga seadmete laadimiseks. See muudab selle mitmekülgseks ja kasulikuks erinevates olukordades.

Bränd Budi
Mudel 206L
Värv Must
Pikkus 2 m
Praegune intensiivsus 2.4A
Materjal Alumiiniumist korpus
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles