Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 3.0–USB-C adapter, Mcdodo OT-8730 (hall)

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1459337
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB 3.0–USB-C adapter, Mcdodo OT-8730 (hall)

Laiendage oma nutitelefoni või tahvelarvuti võimalusi. Mcdodo USB-A–USB-C OTG-adapter võimaldab ühendada seadmega väga erinevaid seadmeid ning võimaldab ka faile edastada kiirusega kuni 400 Mbps. Tootel on lai ühilduvus ning kerge ja kompaktne disain. Samal ajal tagab see stabiilse ja sujuva töö.

Lai ühilduvus

Ütle piirangutega hüvasti. Adapteri abil saate hõlpsalt ühendada oma telefoni või tahvelarvutiga USB-draivi, hiire, klaviatuuri, digikaamera ja isegi mängukontrolleri. See muudab teie töö lihtsamaks, annab teile rohkem ruumi failide jaoks või annab teile mängimisel rohkem vabadust. Lisaks ühildub toode tuntud tootjate nagu Xiaomi, OPPO ja Huawei seadmetega.

Kiire andmeedastus

Adapter on kasulik ka neile, kes sageli faile seadmete vahel edastavad. OT-8730 toetab USB 3.0 standardit, mis tähendab, et see suudab pakkuda andmeedastuskiirust kuni 400 MB/s. See tähendab, et 1 GB andmete kopeerimiseks kulub vaid umbes 3 sekundit! Nüüd saate kiiresti üle kanda kõik vajalikud fotod või dokumendid.

Kerge ja töökindel

Kas lähed tööle või ülikooli? Võtke adapter kaasa! Seade on ülimalt kerge ja kompaktne – mahub kergesti kotti või taskusse. Selle valmistamiseks kasutati vastupidavat tsingisulamit, mis tagab selle tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele. Lisaks tagab tippklassi komponentide kasutamine adapteri stabiilse ja usaldusväärse töö.

Bränd McDodo
Mudel OT-8730
Värv Hall
Liides USB-A 3.0 – USB-C
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Materjal Tsink sulam
Mõõtmed 31,75x15,25x10,05 mm
Kaal 10 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles