Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 3.0 to Lightning adapter, Mcdodo OT-8600 (must)

USB 3.0 to Lightning adapter, Mcdodo OT-8600 (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1460104
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB 3.0 to Lightning adapter, Mcdodo OT-8600

Laiendage oma nutitelefoni või tahvelarvuti võimalusi. Mcdodo USB 3.0 to Lightning Adapter võimaldab ühendada valitud seadmega mitmesuguseid seadmeid. Samuti võimaldab see andmeedastust kiirusega kuni 400 MB/s. Lisaks on tootel lai ühilduvus ning kerge ja kompaktne disain. Samal ajal tagab see sujuva ja stabiilse töö.

Palju võimalusi

Unustage piirangud. Mcdodo adapteriga saad telefoni või tahvelarvutiga ühendada USB-draivi, hiire, klaviatuuri, digikaamera ja isegi mängukontrolleri. See muudab teie töö lihtsamaks, annab teile rohkem ruumi failide jaoks ja annab teile rohkem vabadust. Lisaks toetab toode OTG-funktsiooni.

Kiire failiedastus

Mcdodo adapter võimaldab faile edastada edastuskiirusega kuni 480 Mbps. Mida see praktikas tähendab? Te ei pea kaua ootama, kuni failid kopeeritakse – 1 GB andmete kopeerimiseks kulub vaid umbes 3 sekundit. Fotod, videod, dokumendid – Mcdodo abil saate need koheselt seadmete vahel üle kanda!

Peen disain

Võtke adapter tööle või kolledžisse! Seade on ülimalt kerge ja kompaktne, mistõttu mahub see hõlpsasti kotti või isegi taskusse. See on valmistatud vastupidavast tsingisulamist, mis tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele.

Tootja McDodo
Mudel OT-860
Liides USB 3.0/Lightning
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Materjal Tsink sulam
Mõõtmed 32,48 x 15,25 x 10,05 mm
Kaal 10 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles