Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 3.0 jaotur. Orico lülititega, 5x USB (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1455329
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mugavus ja stabiilsus

Hoolitsege keskkonna eest ORICO W9PH4-V1 abil ja unustage korduv mälupulga või seadme arvutiga ühendamine. Adapter on varustatud 4 eraldiseisva lülitiga, tänu millele saate vähendada arvuti koormust ja suurendada oma tegevuste stabiilsust. Sisseehitatud USB 3.0 pordid tagavad andmeedastuskiiruse ja sujuva töö. Lugege mitut mälukaarti või U-ketast, säästes teie väärtuslikku aega.

Ohutus

Adapter on loodud nii, et saaksite ühendada USB-seadmeid ilma originaalporte kulumata. Neli vertikaalset porti võimaldavad ühendada mitu seadet korraga. Rummu on valmistatud materjalidest, mis takistavad ülekuumenemist ja lühiseid. Nii et te ei pea muretsema andmete kadumise pärast.

Kiire töö

USB 3.0 portidega, mille edastuskiirus on kuni 5 Gbps, saab HUB lugeda mitut mälukaarti või U-ketast ja sünkroonida faile või andmeid korraga mitme ketta vahel, säästes palju aega. Kasutatav tehnoloogia toetab stabiilset ühendust ja seadmete vahel vahetamist.

Väike ja kaasaskantav

Orico W9PH4-V1 adapteril on väga hoolikalt läbimõeldud disain. Selle väike ja kompaktne suurus võimaldab teil seda kõikjal kaasas kanda. USB-portide paralleelne paigutus muudab mitme seadme samaaegse ühendamise lihtsaks.

Edasijõudnud tehnoloogia

Kuulake 100 laulu 1 sekundiga, 1 filmi 6 sekundiga. Sisseehitatud VIA812 funktsioon muudab lairiba levitamise ja toitehalduse veelgi paremaks. Te ei pea ohverdama kiiret andmeedastust ja vaikset tööd. Adapteriga W9PH4-V1 on garanteeritud tõrgeteta töö.

Ühilduvus

ORICO W9PH4-V1 ühildub Windows/Mac OS/Linux/Android 4.2 ja teiste suuremate süsteemidega; see töötab ka mobiiltelefonide, tahvelarvutite, kõvaketaste, U-ketaste, hiirte, klaviatuuride, juhtmevabade adapterite ja muude USB-seadmetega.

Tootja Oriko
Mudel W9PH4-U3-V1-BK-BP
Liides 4 USB 3.0 porti
Edastamise kiirus 5 Gbps
Plug&Play funktsioon Jah
OS Windows 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 ja USB-pordiga MAC
VEL Jah, kui seade on aktiivne
Mõõtmed 137 x 30 x 20 mm
Kaal 160 g
Omadused
Portide arv 5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles