Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 3.0 4-pordiline jaotur koos USB-C ja USB 3.0 toiteadapteri õhutusavaga TGKBB 0,15 m, must

USB 3.0 4-pordiline jaotur koos USB-C ja USB 3.0 toiteadapteri õhutusavaga TGKBB 0,15 m, must
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1610480
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention 5in1 kontsentraator must 15cm

Vention TGKBB 5-in-1 hub on arvutitarvikute seas tõeline pärl. USB3.0 liidese kasutamine võimaldab välkkiire andmeedastust kiirusega 5Gbps, tagades samal ajal ühendatud tarvikute, nagu hiired või klaviatuurid, sujuva töö. Lisaks võimaldab jaotur laadida kahte nutitelefoni korraga, mis on mitme seadme kasutajale kindel eelis. Tipptasemel USB-C-pistik koos poolemeetrise kaabliga pakub laialdasi ühenduvusvõimalusi ning võime toetada kuni 8TB kõvakettaid muudab selle suure andmemahu salvestavate inimeste jaoks hädavajalikuks. Kõik see on ümbritsetud elegantsesse musta korpusesse, mis sobib iga varustusega.

Kiire andmeedastus

Vention TGKBB jaoturi üks tugevusi on selle võime edastada andmeid uskumatu kiirusega 5 Gbps. Tänu USB3.0 liidesele ei taga see jaotur mitte ainult ühilduvust paljude seadmetega, vaid tagab ka failide, muusika ja filmide kohese edastamise.

Tööl pole viivitusi

Kui kasutaja jaoks on oluline katkematu ja mugav töö, on see jaotur suurepärane valik. Kui ühendate sellega hiire, klaviatuuri või muid tarvikuid, võite olla kindel, et teil ei teki viivitusi. See muudab teie töö tõhusamaks ja mugavamaks.

Laadige kahte nutitelefoni korraga

Kas olete kunagi pidanud valima, millist seadet kõigepealt laadida? Tänu sellele jaoturile saate laadida kahte nutitelefoni korraga. Ühendage jaotur lihtsalt laadijaga, seejärel oma seadmetega ja nautige mõlema korraga laadimist.

Universaalne USB-C pistik.

Poolemeetrine jaoturi kaabel on varustatud kaasaegse USB-C pistikuga. See on tulevikukindel lahendus, mis tagab veelgi parema ühilduvuse uute seadmetega. Selle mitmekülgsus tähendab, et rummu kestab kaua.

Suurte kõvaketaste tugi

Kas kavatsete ühendada suure kõvaketta? See jaotur toetab kuni 8TB draive. Tänu sellele saate turvaliselt salvestada ja edastada suuri andmeid, muretsemata nende turvalisuse pärast.

Mark Veneetsia
Mudel TGKBB
Värv Must
Kaabli pikkus 15 cm
Liides USB, USB3.0 x 3, mikro-USB
Toetatud kõvakettad kuni 8T
Omadused
Garantiide hindamise kriteeriumid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles