Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 3.0 4-pordiline jaotur koos toiteventilatsiooniga CHLBF 1m, must

USB 3.0 4-pordiline jaotur koos toiteventilatsiooniga CHLBF 1m, must
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806373
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

4 pordiga USB 3.0 jaotur ja toiteadapteri õhutusava CHLBF 1m must

Esitleme teile Ventioni mudelit CHLBF, mis pakub teile võrreldamatut mugavust ja mitmekülgsust. Selle elegantne värv tagab, et see sobib igasse seadistusse. Kuid see pole veel kõik, mida sellel pakkuda on!

Kiire andmeedastus

CHLBF-i jaotur töötab kiirusega 5 Gbps, mis tähendab, et andmeedastus on välkkiire. Sa ei raiska ootamisele väärtuslikku aega – võidad aega selle jaoks, mis on tõeliselt oluline. Veelgi enam, see jaotur mitte ainult ei edasta andmeid, vaid annab ka voolu 5 V ja 2 A juures. See on teie seadmetele suurepärane tugi, pakkudes neile vajalikku energiat.

Multifunktsionaalsus

CHLBF-i jaoturi võimalused ei ole piiratud. See ühildub klaviatuuride, hiirte, printerite, väliste kõvaketaste, mänguplokkide ja isegi telefonidega – need on vaid mõned seadmed, mida see toetab. Lisaks saate sellega ühendada korraga kuni 4 seadet! Selle mitmekülgsus muudab teie elu lihtsamaks.

Läbimõeldud disain

Rummu kaabli pikkus on 1 meeter, mistõttu sobib see suurepäraselt kasutamiseks erinevates olukordades. Mitte liiga lühike, et sind piirata, aga ka mitte liiga pikk, et sassi minna. Lisaks võimaldab see jaotur tänu kuni 1 TB kõvaketaste toele salvestada ja edastada palju andmeid. Laske oma loomingulistel projektidel ja olulistel dokumentidel saada vajalikku ruumi.

Tootja Vention
Mudel CHLBF
Värv Must
Liidesed USB 3.0 isane, USB 3.0 emane, mikro-USB emane
Andmeedastus 5 Gbps
Võimsus 5V=2A
Pikkus 1 m
Toetatud kõvakettad kuni 1 TB
Ühilduvus Klaviatuurid, hiired, printerid, välised kõvakettad, mängupadjad, telefonid jne.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles