Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB 2.0 CB UGREEN US241 kaabel printerile 2m (must)

USB 2.0 CB UGREEN US241 kaabel printerile 2m (must)
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Ugreen
Kauba ID: 1455433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ugreen US241 – praktiline kaabel, mida vajate

Ugreen US241 kaabel on kõrgklassi tarvik, millega saad kiiresti ja mugavalt arvuti või sülearvutiga ühendada seadmeid nagu printer, skanner või faks. Valmistatud vastupidavatest materjalidest, painduv kuni 90° ja 180° ja 2 m pikk – see tagab teile kasutusmugavuse ning soovitud stabiilse ja turvalise ühenduse.

Täielik ühilduvus

Te ei vaja enam täiendavaid adaptereid – Ugreen ühildub enamiku teie kasutatavate seadmetega. Universaalne USB-C pistik sobib suurepäraselt muuhulgas sülearvutite, arvutite ja Macbookidega. Ühildub ka pistikuga Thunderbolt 3. USB-B pistik töötab ideaalselt skannerite, printerite ja faksidega. Valitud seadmete ühendamine arvutiga võib olla väga lihtne ja mugav – proovige US241 ja veenduge ise, et see vastab tõele!

Välkkiire andmeedastus

Ugreen üllatab andmeedastuskiirustega – kuni 480 MB/s. Tänu sellele saate faile kiiresti sülearvuti ja valitud seadme vahel üle kanda. Printimine, skannimine, faksimine – kõik see võib võtta vähem aega kui kunagi varem. Unustage talumatult pikad ootamised – tänu erakordsele andmeedastuskiirusele säästab US241 teie aega.

Loodud teie mugavuse huvides

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja paindlikkuse. Saate seda painutada nii, nagu soovite - vigastuste oht puudub, mida kinnitavad sellel tehtud painduvustestid. US241 katte loomisel kasutati TPE materjali, mis tagab suure vastupidavuse ja hoiab ära kaabli liigse keerdumise. Mugava töö tagamiseks piisab 2 m pikkusest. Paindlik, vastupidav ja mugav kasutada – Ugreeni kaabel on loodud teid rõõmustama oma funktsionaalsusega.

Tootja ROHELINE
Mudel US241
Toote kood 50446
Liides USB-C 2.0 – printerikaabel
Andmeedastuskiirus 480 Mbps
Kaabli pikkus 2 m
Värv Must
Materjal Nikkeldatud pistik
Omadused
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-B
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles