Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Usalda Ozaa hiirt Parempoolne RF Wireless + Bluetooth Optical 3200 DPI

  • 63.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.33 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1875431
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ozaa kompaktne mitme seadmega juhtmevaba hiir
Kompaktne juhtmevaba hiir mitme seadme ühenduse ja vaiksete nuppudega

Kahekordne tootlikkus
Kas soovite kiiresti vahetada mitme seadmega töötamise vahel? Ozaa Compact on just selleks loodud. Mitmeühenduse võimalusega ühendage juhtmevabalt kuni kolm seadet korraga ühe USB 2,4 GHz vastuvõtja või 2x Bluetoothi kaudu.

Sinu lemmik töökaaslane
Kellelegi ei meeldi lärmakas kontor, mistõttu oleme disaininud Ozaa Compacti vaiksete nuppudega, mis võimaldavad teil töötada produktiivselt kedagi segamata. Kas olete valmis olema kõigi lemmik kolleeg?

Võtke kõik
Ozaa Compactis on kõik, mida hiirega soovid. Selle kompaktne suurus võimaldab sellel otse teie kätte mahtuda; kaks küljenuppu ja kuni 3200 DPI optiline andur pakuvad mugavamat töötamist; ja see on valmistatud säästvama töö tagamiseks isegi 60% ulatuses taaskasutatud plastist!

Hüvasti patareid
Ärge muretsege selle pärast, et teil on kodus akusid, juhuks kui selle hiire mahl saab tühjaks – laetava akuga on see alati kasutusvalmis. Nautige tunde katkematut kasutamist või laadimise ajal töötamist kaasasoleva laadimiskaabli kaudu. Usaldage Ozaat. Vormitegur: parempoolne. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Liikumise eraldusvõime: 3200 DPI, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude kogus: 6, Kerimise tüüp: Ratas. Toiteallikas: Patareid. Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles