Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Urbanista Seoul peakomplekt True Wireless Stereo (TWS) kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth valge

  • 113.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38 €
Kaubamärgid Urbanista
Kauba ID: 1757243
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege konkurentsitut keelekümblust uue täiustatud Urbanista Seouliga. Mobiilsete mängude jaoks ideaalsed ja liikuvaks eluks loodud elegantsed ja kompaktsed Seouli kõrvaklapid pakuvad madalat latentsust ja suurepärast helikvaliteeti. Seoul on ideaalne partner veatu stiiliga mängimiseks. Nende tõeliste juhtmevabade kõrvaklappide mänguaeg on kuni kaheksa tundi ja juhtmevaba laadimisümbris, mis mahutab kuni kolm lisalaadimist, tõstavad teie mängu hetkega kõrgemale. Saadaval neljas stiilses värvitoonis, mis on inspireeritud linna kõrgtehnoloogilisest elustiilist.

MADAL LATENTSUS
Souli muljetavaldav ühenduvus pakub madala latentsusega heli, nii et saate mängida minimaalse viivitusega.

MÄNGUREŽIIM
Lülituge koheselt mängu- ja muusikarežiimide vahel vaid puudutusega, et valida parim võimalik helikogemus.

juhtmevaba laadimine
Juhtmevaba laadimisümbris koos 3 lisalaadimisega kokku 32 tunniseks mänguajaks.

VÕIMALUSTAMATU KÜMBLUS
Iga hetk loeb, kui oled tsoonis. Souli muljetavaldav ühenduvus pakub madala latentsusega heli, nii et saate mängida minimaalse viivitusega.

VÄLJATU MUGAVUS
Laadige alla Urbanista rakendus, et kuulamiskogemusest maksimumi võtta. Vahetage hõlpsalt helirežiime ja värskendage oma isiklikke eelistusi, et kohandada seda, kuidas te kõrvaklappidega suhtlete.

VÕIMALUSTAMATU HELI
Lülituge koheselt mängu- ja muusikarežiimide vahel vaid ühe kõrvaklapi puudutusega, et valida oma kõige kaasahaaravamate mängu- ja muusika kuulamishetkede jaoks parim võimalik helikogemus.

VÄLJATUD STIIL
Stiilne ja kompaktne Seoul ühendab Skandinaavia lihtsuse Lõuna-Korea lahedaga. Saadaval neljas stiilses värvitoonis, mis on inspireeritud linna kõrgtehnoloogilisest elustiilist.

VÕRDLEMATU VABADUS
Tõelised juhtmevabad kõrvaklapid täiustavad teie mängukogemust igal viisil. Souli kõrvasisesel disainil on universaalne sobivus koos kohandatavate silikoonotsikutega, et tagada turvaline ja vaevumärgatav tunne.

VÕIMALUSTAMATU VÕIMSUS
Seoul pakub 8 tundi mänguaega koos juhtmevaba laadimisümbrisega, mis mahutab kuni 3 lisatasu, kokku mängides 32 tundi.Urbanista Seoul. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles