Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Unold PANCAKE MAKER Ameerika krepimasin 2 kreppi 1000 W must, roostevaba teras

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Unold
Kauba ID: 1762802
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suur lemmik, mis on ühtviisi maitsev magus või vürtsikas: Ameerika pannkoogid. PANCAKE MAKER American abil saate need madala rasvasisaldusega ja kiiresti valmistada!

Ühe tööetapiga saab valmistada kaks pannkooki. Ja see on üsna lihtne: lülitage PANCAKE MAKER sisse, seadke soovitud pruunistusaste ja soojendage. Praktiline märgutuli näitab, kui seade on tööks valmis. Seejärel valatakse tainas mittenakkuva survevalu alumiiniumplaadi süvenditesse ja 1000-vatine köögiabiline teeb ülejäänu. Selle soojusisolatsiooniga jahedalt puutetundlikul käepidemel on alati meeldiv temperatuur ja seda saab haarata ilma potihoidjata.

Tänu mittenakkuvale kattele ja praktilisele üleliigsele taignakanalile on harjatud roostevabast terasest paneelidega musta PANCAKE MAKER American puhastamine tõesti lihtne: vajate vaid veidi sooja vett ja nõudepesuvahendit. Libisemiskindlad jalad tagavad stabiilse asendi ja põhjas on nööri mähis.

Kasutusjuhend sisaldab ka kõikvõimalikke pannkookide retseptiideid – sh vegan, gluteenivaba ja madala süsivesikusisaldusega variante!Unold PANCAKE MAKER American. Laius: 219 mm, Sügavus: 306 mm, Kõrgus: 113 mm. Võimsus: 1000 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 Hz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles