Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Unold 48825 jäätisemasin Kompressorjäätisemasin 1,2 L 135 W Must, hõbedane

Unold 48825 jäätisemasin Kompressorjäätisemasin 1,2 L 135 W Must, hõbedane
Pole laos
  • 229.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 76.66 €
Kaubamärgid Unold
Kauba ID: 1895035
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JÄÄTISEVALMISTAJA Uno abil on isetegemise jäätiselooming lapsemäng. Kui koostisained on jahutatud, valmib 1,2 liitrit maitsvat jäätist vaid 30 minutiga. Kompaktne seade sobib ideaalselt ka vegan, laktoosivaba ja stevia jäätise retseptide jaoks. Nii saab parimaid koostisosi oma maitse järgi kasutada!

Elegantses ja vastupidavas korpuses on täisautomaatne kompressor pidevaks jahutamiseks. Mootor sobib isegi pidevaks tööks privaatses jäätisekohvikus.

JÄÄTISEVALMISTAJA Uno jahutusulatus on u. -35°C ja nuppe on lihtne kasutada. LCD-ekraan näitab järelejäänud valmistamisaega ja pakub praktilist taimeri funktsiooni: reguleeritav vahemikus 5 kuni 60 minutit, maitsev jäätis on söömiseks valmis igal soovitud ajal. Retsepti inspiratsioonid on juba kasutusjuhendis!

Tänu kaaneavale saab lisada muid koostisosi - pähkleid, karamelliseeritud pähkleid, puuvilju... Eemaldatav anodeeritud jäätisenõu võimaldab lihtsat puhastamist.

Oma kompaktses riietuses JÄÄTISEVALMISTAJA Uno teeb maitsvaid jäätiseid. Isegi vegan, laktoosivaba ja stevia jäätise variatsioonid on edukad ühe nupuvajutusega! 1,2 liitri jahutatud koostisosadega jäätise valmistamiseks kulub 30 minutit.

Täisautomaatne kompressor tagab pideva jahutuse. Kasutajasõbralikud nupud seavad LCD-ekraani, mis näitab järelejäänud ettevalmistusaega, ja taimeri funktsiooni vahemikus 5 kuni 60 minutit. Tänu kaaneavale saab eemaldatavasse anodeeritud jäätiseanumasse täita ka teisi koostisosi, nagu pähklid ja puuviljad. Retsepti inspiratsioonid on lisatud kasutusjuhendisse.Vanadena 48825. Toote tüüp: Kompressorjäätisemasin, Kausi maht: 1,2 L, Valmistamisaeg: 30 min. Toote värv: must, hõbedane. Laius: 275 mm, Sügavus: 248 mm, Kõrgus: 359 mm. Võimsus: 135 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 Hz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles