Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Universaalne aiahoidja TELESIN TE-FM-001

Universaalne aiahoidja TELESIN TE-FM-001
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463353
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Universaalne TELESIN kinnitus aiale TE-FM-001

Kas soovite jäädvustada unustamatuid spordihetki? Siiski, kas peate oma käed vabad hoidma? Universaalne aiakinnitus TELESIN tuleb appi! Saate selle hõlpsasti paigaldada erinevat tüüpi võrkudesse, kuid mitte ainult. See võimaldab teil seda vabalt üles, alla, paremale ja vasakule reguleerida, et saaksite seda oma vajadustega kohandada. Veelgi enam, tänu kaasasolevatele tarvikutele sobib kinnitus paljudele seadmetele – alates erinevat tüüpi kaameratest kuni telefonideni. Salvestage unustamatuid hetki TELESINiga!

Telesin/TE-FM-001/1

Mugav kinnitus

TELESINi kinnitus on loodud lihtsaks paigaldamiseks. Selle juhikut saab hõlpsasti reguleerida 50 mm üles ja alla ning 60 mm vasakule ja paremale. See võimaldab kaamerat väga täpselt positsioneerida. Samuti on teil võimalus paigaldada iluvõre mõlemale küljele kinnitus, mis muudab täiuslike mängupiltide jäädvustamise lihtsamaks. Veelgi enam, vidina painduvad käepidemed võimaldavad seda asetada erinevat tüüpi võrkudele – tenniseväljakutest jalgpalliväljakuteni. Lisaks saate hoidiku riputada ka reelingu, puu või tooli külge, luues nii vapustavaid kaadreid.

Telesin/TE-FM-001/4

Przemysli disain

TELESINi kinnituse eripäraks on selle läbimõeldud disain. Põhiraam on valmistatud alumiiniumisulamist, mis teeb selle sobilikuks erinevates töötingimustes ning demonstreerib ka veekindlust ja vastupidavust - tänasest saad seda muretult kasutada! Veelgi enam, neli alumiiniumribast ja roostevabast terasest torudest valmistatud painduvat kätt on vastupidavad ja neid pole korduval painutamisel lihtne murda. Nii saate garantii, et pliiats teenib teid pikka aega.

Telesin/TE-FM-001/5

Lisatarvikud

Pakett sisaldab lisatarvikuid, mis muudavad pliiatsi kasutamise mugavamaks. Karbist leiad muuhulgas ka nahast vutlari, millesse saad peita näiteks toitepanga ja seeläbi mugavalt oma aiale asetatud kaamerat laadida. Täiendav adapter ja klamber võimaldavad TELESIN-i samamoodi kasutada kaamerate, panoraamkaamerate või telefonidega. See muudab kinnituse väga mitmekülgseks ja praktiliseks.

Telesin/TE-FM-001/6

Komplektis

  • aia kinnitus
  • Nahast ümbris
  • telefoniklamber
  • kinnituskruvi
  • adapter
  • pannal
Tootja TELESIEN
Mudel TE-FM-001
Mõõtmed 401×110×34,2 mm
Materjal Alumiinium, roostevaba teras, silikoon
Kaal 172 g
Maksimaalne koormus 300 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles