Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ultraheli näomasseerija valgusteraapiaga ANLAN 01-ADRY15-001

Ultraheli näomasseerija valgusteraapiaga ANLAN 01-ADRY15-001
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1459027
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ultraheli näomasseerija valgusteraapiaga ANLAN 01-ADRY15-001

Tahad oma naha eest hoolt kanda, kuid pole veel aega põhjalikuks hoolduseks? Ultraheli näomasseerijaga ANLAN piisab viiest minutist päevas, et korralikult oma jume eest hoolitseda ja rahuldavaid tulemusi saavutada. Seadme juhtimine on uskumatult lihtne ja masseerijat saate hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada, samuti saate valida kuni 4 hooldusrežiimi, 3 tüüpi fototeraapiat ja 3 temperatuuritaset. Tänu võimsale akule teenib seade teid pikka aega.

Tõhus näopuhastus

Kui teil on probleeme aknega, liigsete nähtavate pooridega või kui teie nahal on hallikas toon, kaaluge oma puhastusmeetodi muutmist. Kui näo käsitsi pesemine ei anna soovitud tulemust, kasutage ANLAN ultraheli näomasseerijat. Soe kompress (temperatuur 38°C/40°C/42°C) avab tõhusalt poorid ja parandab Teie naha seisundit. Seevastu külm kompress (temperatuur 6°C/8°C/10°C) ahendab poore, muudab naha elastsemaks ja suurendab kasutatavate nahahooldustoodete efektiivsust.

Valgusteraapia

Tundke end nagu spaas ja tehke ise fototeraapiat. ANLAN ultrahelimassaažiseade pakub kuni 3 tüüpi valgusteraapiat. Kui soovite nahka pinguldada ja kortse kaotada, kasutage punast valgust. Akne tõhusaks kontrollimiseks, naha selguse maksimeerimiseks ja bakterite hävitamiseks kasutage sinist valgust. Viimane tuledest – roheline – parandab mikrotsirkulatsiooni, kõrvaldab turseid ja vähendab rasueritust.

Naha tõstmine kodus

Kas märkate, et kortsud tekivad üha sagedamini? Või võib-olla on teie nahk nõrgenenud ja vähem elastne? Nende probleemide lahendamiseks ei pea te kallite protseduuride jaoks registreeruma. ANLAN masseerija poolt kasutatavad EMS mikrovoolud tungivad sügavale lihastesse, aidates muuta naha elastsemaks ja taastuda. Juba pärast 7-päevast regulaarset kasutamist (2 korda päevas 10–15 minutit) naudite tervet ja nooruslikku välimust!

Üks seade, mitu kasutust

Ultraheli näomasseerijal ANLAN on nii palju funktsioone, et see asendab lausa 5 erinevat nahahooldusseadet. Toodet saad kasutada fototeraapiaks, naha sügavpuhastuseks, kompresside tegemiseks või isegi näo salendamiseks. Ja see pole veel kõik seadme võimalused! Ioone ja kõrgsageduslikke vibratsioone kasutav töörežiim tagab kasutatavate nahahooldustoodete toitainete jõudmise naha sügavaimatesse kihtidesse, nii et naudite veatut jumet. Ärge unustage enne masseerija kasutamist oma meik põhjalikult eemaldada.

Läbimõeldud disain

LED-ekraan teavitab teid ANLAN-seadme tööolekust. Muuhulgas saate hõlpsalt kontrollida temperatuuri taset või aku laetust. Masseerija laadimiseks kuluv aeg on umbes 3 tundi. Seadme kasutamine ei tekita teile raskusi. Lisaks istub masseerija ideaalselt teie kätte, nii et te ei tunne oma naha eest hoolitsemisel ebamugavust. Komplekt sisaldab spetsiaalset alust, mis võimaldab toodet mugavalt ja turvaliselt hoida. Tehtud on kõik selleks, et ANLAN-masseerija kasutamine oleks tõhus ja mugav.

Sisaldab:

  • Ultraheli näomasseerija valgusteraapiaga.
  • Kosmeetiline rõngas-padi
  • Alus
  • Kosmeetiline padjake
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja ANLAN
Mudel 01-ADRI15-001
Materjal ABS + roostevaba teras
Mõõtmed 179 x 60 x 61 mm
Kaal 195 g
Vibratsiooni sagedus 8000 pööret minutis
Valguse lainepikkus Punane tuli 622 nm
Sinine valgus 467 nm
Roheline tuli 523 nm
Aku mahutavus 1000 mAh
Laadimisaeg 3 tundi
Kasutusaeg umbes 62 minutit
Automaatne väljalülitamine Puhastamine, EMS, Märgrežiim: 5 minutit.
Külmrežiim: 2 minutit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles