Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F628s

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F628s
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455530
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õhu niisutamine viib selle järgmisele tasemele

Deerma F628S on uue põlvkonna õhuniisutaja, elegantne, lihtne kasutada, niisutab puhastatud veega, et saaksite hoolitseda oma ja oma pere tervise eest!

Loodud täiuslikuks jõudluseks

Niisuti läbimõeldud disain tagab usaldusväärse ja ohutu töö. Paagis olev vesi tabab esmalt sisseehitatud ultraviolettlampi, mis puhastab selle täielikult. Tänu sellele tagab seade teie kodus soovitud õhuniiskuse taseme puhta värske veeauruga.

UV maagia

Tervisliku hüdratatsiooni tagamiseks puhastab seade vett ultraviolettvalgusega, filtreerides seeläbi välja keemilised lisandid ja ohtlikud kõrvalmõjud. Puhastatud veeauru positiivset mõju tunnete koheselt!

Ideaalne niiskus

Deerma F628S hoolib teie tervisest! Temperatuuri ja õhuniiskuse tase on tihedalt seotud inimese heaoluga, mistõttu on oluline luua sobivad tingimused. Seade tagab pidevalt niiskuse 45–90%, mis on inimkeha jaoks optimaalne. Seadistage teile kõige sobivam tase ja seade peatub automaatselt, kui seatud tase on saavutatud, vältides liigset niiskust.

Tõesti lihtne kasutada

Kasutajasõbralik liides lihtsustab niisutaja kasutamist: digitaalne ekraan näitab hetke temperatuuri ja niiskustaset ning erinevate nuppude abil saab valida ühe mitmest programmist. Deerma õhuniisutiga saate lihtsalt ja mugavalt tagada oma kodus õige ja tervisliku niiskustaseme.

Piisav õhuniiskus päeval ja öösel

Seade tagab kergesti niisutust igal kellaajal. Selleks, et valgus ei häiriks, tuleb enne magamaminekut ekraan välja lülitada. Samuti on õhuniisutaja väga vaikne, müratase on vaid 30 dB, nii et see ei häiri teid, kas soovite magada, õppida, töötada või lihtsalt puhata.

Isikupärastatud kohandamine

Õhuniisutaja saab seadistada ka individuaalselt kuni 12 tundi ette. Te ei pea seda uuesti seadistama, kuna seade jätab sätte meelde ja töötab selle järgi automaatselt. Ja kui määratud programm lõpeb, lülitub seade automaatselt välja.

Otsustage veeauru kogus

Samuti saate veeauru kogust vastavalt soovile reguleerida! Valida on kolme taseme vahel, keskmisest tugevani. Katsetage sellega julgelt ja vaadake, milline neist teile kõige rohkem meeldib!

Stiilne ja praktiline disain

Niisutaja disain on nii esteetiline kui praktiline. Võrreldes suhteliselt väikese suurusega on seadmel suur 5-liitrine veepaak, millest piisab terveks päevaks. Te ei pea seda liiga sageli lisama ja saate läbipaistvalt ekraanilt kontrollida, kui palju vett selles on. Niisutaja tõhusus hämmastab teid!

Hoolitse oma naha eest

Kas teadsite, et Deerma F628S hoolib ka teie naha tervisest? Seade eraldab vee mikroosakesi, mis niisutavad sügavalt nahapoore. Niisutil on kasulik mõju mitte ainult teie tervisele, vaid ka teie nahale!

Niisutav ja lõhnav samaaegselt? See on võimalik ka Deerma F628S-iga!

Niisutaja lõhnaks muutmine ei võta kaua aega! Täitke lihtsalt sobiv anum oma lemmikeeterliku õliga, seejärel lülitage seade sisse ja nautige imelisi rahustavaid aroome! See on ideaalne viis lõõgastumiseks pärast pikka ja väsitavat päeva.

Tootja Dirma
toote kood F628S
Veepaagi maht 5l
Energiatarve 220-240 V ~ 50/60 Hz
Esitus 25 W
Suurus 190 x 190 x 350 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles