Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F600

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F600
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455533
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deerma F600 – niisutaja, mida vajate

F600 õhuniisutaja tagab teie kodus optimaalse õhuniiskuse taseme ning hoolitseb teie ja teie lähedaste tervise eest. Seadmel on suur veepaak (5 l) ja see võimaldab reguleerida niiskustaset vastavalt oma vajadustele. Seadme töö tagab ekraaniga puutepaneel ning ajakava funktsioon võimaldab F600 tööd kohandada. Lisaks sobib seadme stiilne ja kaasaegne disain peaaegu igasse ruumi ja muutub ainulaadseks.

Usaldusväärne abi teie tervise hoidmisel

Teie tervist mõjutavad paljud tegurid, sealhulgas temperatuur ja niiskus. Seda tasub teada ja hoolitseda optimaalsete tingimuste eest kohtades, kus me kõige sagedamini külastame. Deerma õhuniisutaja pakub tervislikku, korralikult niisutatud keskkonda, kus saate veeta oma päevi mugavalt ja turvaliselt.

Loodud just teile

Niisutaja nutikas disain muudab selle äärmiselt tõhusaks ja samal ajal ohutuks. Spetsiaalne kate takistab tõhusalt mustuse ja bakterite kasvu. Nii võite olla kindel, et eralduv aur on täiuslikult puhastatud ja teie tervisele ohutu.

Üllatavalt lihtsad juhtnupud

Niisutaja kasutamine on äärmiselt lihtne. Lihtsalt valage vesi spetsiaalsesse anumasse, keerake kaas peale ja vajutage toitenuppu. See on kõik, mida vajate ja saate nautida niisket õhku! Sagedase veevahetuse pärast pole vaja muretseda – paagi maht on kuni 5 liitrit, mis tagab mitmetunnise intensiivse töö. Vett tuleb lisada vaid üks kord päevas!

Kontrollige kiiresti teid huvitavat teavet

Seadme tööd hõlbustab intelligentne puutepaneel digitaalse silmasõbraliku ekraaniga. See võimaldab teil ruumi temperatuuri reaalajas kontrollida. Samuti saate valida endale sobiva niisutusrežiimi. Puuteplaadi tundlikkus tagab välkkiire reageerimise.

Personaliseeritud õhuniisutaja

Saate hõlpsasti kohandada Deerma F600 niisutajat vastavalt oma vajadustele. Magama minnes saab sisse lülitada öörežiimi, mis lülitab ekraani välja, et liigne valgus magada ei segaks. Samuti saate määrata seadme töögraafiku kuni 12 tunniks – õhuniisutaja lülitub automaatselt välja pärast määratud aja möödumist. Samuti saate otsustada pihustusudu tugevuse üle. Lülitage vabalt kolme saadaoleva funktsiooni vahel ja reguleerige tarnitava vee kogust vastavalt oma vajadustele. Deerma F600 pakub palju võimalusi – proovige neid kõiki ise!

Universaalne disain

Deerma F600 õhuniisutit iseloomustab veel selle minimalistlik stiilne disain. Seade on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust ning selle sile pind ei tekita puhastamisel probleeme. Niisutaja kaane alla peidetud mugav käepide võimaldab veepaaki vabalt kaasas kanda – näiteks pesemisel. Läbipaistva veetaseme indikaatoriga saate kiiresti kontrollida, kui palju vett on paaki jäänud ja kas peate seda varsti uuesti täitma. Diskreetne värvilahendus, milles domineerivad valge ja pehme pruun, võimaldab Deerma F600 saada elegantseks ja praktiliseks lisandiks igasse interjööri. See sobib kindlasti ideaalselt teie koju!

Puhka

Deerma niisutaja lugematud eelised ei piirdu sellega. Seade on varustatud spetsiaalse karbiga, kuhu saab tilgutada oma lemmikaroomiõli. Tänu sellele täidab see ruumi meeldiva aroomiga ja tagab Sinu heaolutunde.

Tootja Dirma
Mudel F600
Nimipinge 220-240 V ~ 50/60 Hz
Hinnatud jõud 25 W
Mõõtmed 210 × 210 × 330 mm
Mahuti maht 5l
Aroomiteraapia Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles