Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F327W

Ultraheli õhuniisutaja Deerma F327W
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455529
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Erifunktsiooniga õhuniisutaja

Deerma F327W õhuniisutajal on steriliseerimisfunktsioon, mis võib olla ideaalne lahendus allergikutele.

Tänu UV-kiirguse võimsusele

Ultraviolettsteriliseerimine on eriti hea lahendus allergikutele. Spetsiaalne 360° süsteem puhastab põhjalikult paagis oleva vee, tagades puhta ja värske veeauru. See meetod tapab baktereid ja teisi mikroorganisme 99% efektiivsusega ning protsess toimub seadme sees, nii et seda ei näe ega kahjusta silmad.

Pikk tööaeg

Tänu 5-liitrisele paagile võib õhuniisutaja töötada kuni 14 tundi, ilma et oleks vaja uuesti täita, tagades nii päeval ja öösel vajaliku niiskustaseme.

Kaasaegne disain

Niisutaja on mõeldud lekete või võimalike mehaaniliste probleemide kõrvaldamiseks. Läbipaistva paagi ja musta põhjaga ovaalse kujuga seade võib olla stiilseks lisandiks igasse ruumi. Hetke õhuniiskust saab kontrollida õhuniisutaja ekraanilt ning veepaaki saab erinevaid kaunistusi lisades oma maitse järgi kohandada.

Söefiltriga veeauru puhastamiseks.

Niisutaja on varustatud süsinikfiltriga, mis takistab mustuse, karvade ja muude saasteainete sattumist vette. Tänu sellele võite olla kindel, et seade aurustab teie kodus puhta vee.

Kolm tüüpi võimsust

Niisutamise ajal on võimalik valida kolme tugevusastme vahel: esimest saab kasutada pikaks, kuid aeglaseks aurustamiseks, teine tase tagab pideva aurustumise suurema veeauruga ja kolmas tase annab tugevama veeauru, millega saab kiiresti niiskustaset tõsta. majas. Olenevalt õhutingimustest hoiab seade automaatselt niiskust vahemikus 45–90%.

Niisutav veeudu

Spetsiaalne süsteem lõhustab veemolekule, nii et veeauru ei teki suuri veetilku. Need mikroosakesed ei too kasu ainult õhule, vaid ka niisutavad nahka.

Võite seda kasutada ka öösel

Seade töötab vaikselt, selle müratase on vaid 20 kuni 40 dB. Kui soovite niisutajat öösel kasutada, saate ekraani välja lülitada, et valgus teid ei häiriks.

Saate määrata tööaja

Seadme õhuniisutamise kestuse saate hõlpsalt määrata: saate valida 2-, 4-, 8- või isegi 10-tunnise programmi. Seadet on võimalik käivitada ka ilma valitud tööajata! Niisutaja lülitub automaatselt välja 12 tunni pärast, takistades selle töötamist tühja veepaagiga.

Aroomiteraapia

Saate lisada oma lemmikeeterlikku õli oma niisutajasse, et levitada kogu ruumi meeldivaid lõhnu. Tänu sellele funktsioonile saate seadet kasutada ka aroomiteraapiaks, mis mõjub teie heaolule positiivselt.

Bränd Dirma
Mudel F327W
Esitus 220-240 V ~ 50/60 Hz
Pinge 28 W
Suurus 220 x 220 x 285 mm
Veepaagi maht 5 l

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles