Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ultraheli hambakivieemaldusseade FairyWill FW-C8 (must)

Ultraheli hambakivieemaldusseade FairyWill FW-C8 (must)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1460734
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ultraheli seade hambakivi eemaldamiseks FairyWill FW-C8 (must)

Vabanege isegi väga tõrksast hambakivist FairyWilli ultraheliseadmega. Mudel FW-C8 toetab 3 töörežiimi, et rahuldada kasutaja erinevaid vajadusi. See on IPX7 veekindel, sellel on nutikas lüliti ja see võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 30 päeva. Sellel on vahetatavad harjapead ja peegel, mis aitavad teil näha raskesti ligipääsetavaid suupiirkondi ja puhastada tõhusamalt. Toodet on lihtne kasutada ja märgutuli annab teada aku laetuse olekust.

Tõhus jõudlus

Õige suuhügieeni säilitamiseks, kauni naeratuse saavutamiseks ja hambakivi eemaldamiseks ei pea te enam kasutama professionaalseid teenuseid. FW-C8 sobib ideaalselt koduseks hambaarstiks. Kaasasolevate näpunäidete abil jätad plekkidele ja hambakattule igaveseks hüvasti ning saad tagasi enesekindluse!

3 töörežiimi

FairyWilli ultraheliaparaadi tööd saate hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. FW-C8 toetab kuni 3 töörežiimi. Soft on suurepärane valik eriti tundlike hammastega inimestele. Regulaarne rutiin aitab säilitada head suuhügieeni. Seevastu Strong sobib kõige nõudlikumale kasutajale, kes vajab sügavpuhastust.

Kasutusmugavus

FairyWilli seadme kasutamine ei tekita teile probleeme. Saate hõlpsasti oma valitud otsa paigaldada. Edasi tuleb vaid FW-C8 käivitamiseks vastavat nuppu 3 sekundit all hoida ja valida endale sobiv režiim. Mugavuse suurendamiseks saate hambapesul kasutada kaasasolevat peeglit. Soovitatav toote kasutamise aeg on 20-30 minutit päevas.

Pikk tööaeg

FairyWilli seadme ühest laadimisest piisab, et seda kasutada kuni 30 päevaks. FW-C8 toite taastamiseks USB-kaabli abil kulub umbes 4 tundi. Aku olekut saate kontrollida märgutulede abil. Punane värv tähendab, et seade on tühjenemise lähedal või ühendatud laadimisega. Kollane on samaväärne sellega, et aku energiat uuendatakse täielikult.

Läbimõeldud lahendused

Ohutuse suurendamiseks lülitub FW-C8 automaatselt välja pärast 10-minutilist töötamist. Kasutatav lahendus aitab minimeerida ülekuumenemise ohtu. Lisaks on tootel IPX7 veekindlus ja libisemisvastane disain.

Sisaldab:

  • Ultraheli hambakivi eemaldaja x1
  • Lame ots x2
  • Terav ots x2
  • Peegel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja FairyWill
Mudel FW-C8
Töötemperatuur -5°С kuni 40°С
Niiskus ≤80%
Tööpinge AC12.OV
Sisendpinge AC10OV-240V
Hinnatud jõud 0,5-3 W
Käsiinstrumendi liikumisulatus < 100 µm
Vibratsiooni sagedus 30-40 kHz
Veekindel kraad IPX7
Värv Must
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles