Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ulike Air UI04 IPL epilaator (heleroheline)

Ulike Air UI04 IPL epilaator (heleroheline)
Pole laos
  • 205.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 68.66 €
Kaubamärgid Ulike
Kauba ID: 1460939
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Karvade eemaldamine IPL Ulike Air UI04 (heleroheline)

Nautige siledat nahka kauem. Ulike Air IPL depilaator sobib hästi sellistele piirkondadele nagu jalad, kaenlaalused, käed, bikiinipiirkond või ülahuul. Samuti võimaldab toode valida 5 energiataseme ja 2 režiimi vahel. Lisaks tagab see ohutu kasutamise. Lisaks pakub see põletuste vältimiseks jahutusfunktsiooni. Komplekt sisaldab ka tarvikuid Ulike Airi ohutuks ja mugavaks kasutamiseks.

Ulike/UI04-roheline/6

5 energiataset

Ulike Air IPL epilaator pakub 5 energia reguleerimise taset, seega sobib see hästi erinevatele nahatüüpidele. Tase: 1, 2 ja 3 sobivad blondidele juustele ja algajatele kasutajatele. Teisest küljest sobivad režiimid 4 ja 5 hästi karedamate juuste jaoks.

Ulike/UI04-roheline/4

2 töörežiimi

Ulike Air pakub 2 režiimi, mida saate kasutada sõltuvalt epileeritavast kehaosast. Pidev režiim sobib suurtele aladele, nagu käed või jalad. Üksikrežiim võimaldab teil vabaneda inetutest karvadest ülahuule kohal ja sõrmedel. Kasutage epilaatorit 3 korda nädalas esimese 1-2 nädala jooksul ja kaks korda nädalas järgmise 3-5 nädala jooksul. 5 nädala pärast kasutage seadet iga 2 või 4 nädala järel.

Ulike/UI04-roheline/3

Mõned sammud naha siledaks muutmiseks

Ulike Airi kasutamine ei tekita teile probleeme. Esmalt eemaldage kaasasoleva habemenuga karvad kõikidelt piirkondadelt, mida soovite epileerida. Seejärel ühendage seade toiteallikaga ja pange ette kaitseprillid. Seejärel lülitage seade sisse ning määrake režiim ja energiatase. Asetage epilaator nahale ja vajutage spetsiaalset nuppu. Kui ravi on lõppenud, hoidke toitenuppu 1,2 sekundit all, et see välja lülitada.

Ulike/UI04-roheline/2

Kaasas

  • IPL epilaator
  • toitekaabel
  • adapter
  • kaitseprillid
  • habemenuga
  • kasutusjuhend
Tootja Yulike
Mudel Õhk
toote kood UI04
Värv heleroheline
Valgus IPL
Energiatasemete arv 5
Töörežiimid Pidev, vallaline
Jahutusfunktsioon Jah
Omadused
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles