Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T5 kõrvaklapid (valged)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1455421
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Professionaalsed Bluetooth kõrvaklapid

Kvaliteetsed QCY T5 kõrvaklapid tagavad tänu Bluetooth 5.0-le stabiilse ühenduse teie mobiilseadmega. Mängurežiimis väheneb latentsusaeg 65 ms-ni ja vastupidav aku tagab ühe laadimisega kuni viis tundi pidevat kasutamist. Nende ergonoomiline disain ja spetsiaalselt mängijatele loodud režiim eristavad neid kindlasti teistest seda tüüpi Bluetooth-kõrvaklappidest.

6Kuba/QCY/T5/1

Bluetooth 5.0 ühendus

Uusim Bluetooth 5.0 tehnoloogia tähendab, et T5 kõrvaklapid tarbivad palju vähem energiat, pakkudes samas stabiilset ühendust. Mängurežiim tagab veelgi kiirema jõudluse ja saate neid piiranguteta juhtida kõrvaklappide puutelülitite abil.

6Kuba/QCY/T5/2

Minimaalsed viivitused

Mängurežiimi minimaalne latentsusaeg on 65 ms, mis on kolm korda väiksem kui eelmise põlvkonna kõrvaklappidel. Kui lubate selle režiimi, saate iOS-ilt ja Androidilt kohe vastuse.

6Kuba/QCY/T5/3

Kasutage nii nagu teile meeldib

Mõlemad kõrvaklapid võivad töötada iseseisvalt, nii et saate hõlpsalt otsustada, kas soovite kasutada mõlemat või ainult ühte.

6Kuba/QCY/T5/4

Lihtne sidumine

Lihtsalt eemaldage kõrvaklapid ümbrisest, et ühendada need oma mobiilseadmega. Korpusesse sisestamisel lahutatakse need automaatselt seadmest. Ainult esimest korda peate kõrvaklapid käsitsi oma telefoni nutitelefoniga siduma.

6Kuba/QCY/T5/5

Suurepärased helid

Kõrvaklapid tagavad kvaliteetse heli ja suurepärase heli. 6 mm draiverid, HD stereo ja väline müra isolatsioon võimaldavad teil nautida erakordset heli. DSP-tehnoloogia võimaldab teha esmaklassilisi telefonikõnesid.

6Kuuba/QCY/T5/6

Kestev

Kõrvaklapid tagavad 5 tundi pidevat kuulamist ja veel 20 tundi korpuse aku, mille mahutavus on 380 mAh. Nautige oma lemmikmuusikat kõikjal, ilma laadimise pärast muretsemata.

6Kuuba/QCY/T5/8

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklapid kaaluvad vaid 4,3 grammi, nii et võite täielikult unustada, et need on teie kõrvas. Nende läbimõeldud disain ja ergonoomiline kuju tagavad täieliku mugavuse kasutamise ajal.

6Kuuba/QCY/T5/9

Puutetundlik juhtimine

Tänu sisseehitatud puutepaneelile on kõrvaklappide suurus ja kaal oluliselt vähenenud ning neid saab mugavalt puudutusega juhtida.

6Kuuba/QCY/T5/10

Hääljuhtimine

Kõrvaklapid ühilduvad häälassistentidega, mis võimaldab teil neid oma häälega juhtida. Peate vaid ütlema õige käsu ja need töötavad täpselt nii, nagu soovite.

6Kuuba/QCY/T5/11

IPX4 kaitse

Tänu suurepärastele nanomaterjalidele on kõrvaklappidel IPX4 kaitse. Nüüdsest ei pea te vihma pärast muretsema ja oma lemmikasju tegema.

6Kuuba/QCY/T5/12

Sisaldab:

  • T5 kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Kummist sisetükid
Bluetoothi versioon Versioon 5.0
Bluetoothi profiil HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Ooteaeg umbes 70 tundi
Tööaeg umbes 4-5 tundi
Tööaeg (kokku) kuni 25 tundi
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh
Korpuse aku mahutavus 380 mAh
Toetus Puuteplaat
Sagedus 20–20 000 Hz
Kõrvaklappide kaal 4,3 g
Veekindel IPX4
Vahemik 10 m
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles