Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T2C kõrvaklapid (mustad)

TWS QCY T2C kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1455025
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tõeliselt juhtmevabad kõrvaklapid

QCY T2C on TWS-kõrvaklapid, mis tähendab, et seda ei piira ükski kaabel. Need ei ühenda mitte ainult juhtmevabalt teie telefoni või arvutiga, vaid ka üksteisega, luues stereokõrvaklapid. Kompaktsed, mugavad ja elegantsed kõrvaklapid töötavad igal ajal: bussis, kodus, jõusaalis.

6Kuba/QCY/T2C/1

Bluetooth 5.0 moodul

Tänu täiustatud Bluetooth 5.0 moodulile loovad kõrvaklapid automaatselt ühenduse üksteise ja teie seadmega kohe, kui need ümbrisest välja võtate. Kasutatav Realteki moodul pakub ka tasuta HD-kõnesid, pikemat aku kasutusaega ja kvaliteetset heli.

6Kuba/QCY/T2C/2

Nutikas toiteallikas

Korpusest eemaldamisel lülituvad kõrvaklapid automaatselt sisse ja paarituvad ning ümbrisesse sisestades lülituvad kohe välja.

6Kuba/QCY/T2C/3

Kõrge kvaliteediga heli

Tänu professionaalsele SBC+AAC koodekile pakuvad kõrvaklapid kvaliteetset heli, täiustatud bassi ning suurepäraseid keskmisi ja kõrgeid helisid. Tänu oma mitmekülgsusele vastavad kõrvaklapid peaaegu iga kasutaja ootustele.

6Kuba/QCY/T2C/4

Laadimiskarp

Kõrvaklapid laevad ümbrisesse sisestades ning magnetiline ühendussüsteem ja ümbris takistavad nende väljakukkumist. Kasutatav 800 mAh aku võimaldab laadida kõrvaklappe 8 korda ilma korpust vooluvõrku ühendamata, pakkudes mitu lisatundi kasutusaega. Tänu väikesele suurusele saate ümbrise kaasa võtta peaaegu kõikjale, pannes selle rahakotti või taskusse.

6Kuba/QCY/T2C/5

Müra vähendamine

Kasutatav mikrofon võimaldab pidada stereovestlusi. CVC6.0 tehnoloogia vastutab kõne ajal ümbritseva müra vähendamise eest, nii et helistaja kuuleb kõike selgelt. See on väga kasulik tööl või avalikes kohtades helistades.

6Kuuba/QCY/T2C/6

Madal latentsusaeg

Tänu täiustatud Realteki moodulile on kõrvaklappidel väga madal heli latentsusaeg, mis on peaaegu märkamatu. Tänu sellele sobivad kõrvaklapid mitte ainult helistamiseks ja muusika kuulamiseks, vaid ka videote vaatamiseks ja mängude mängimiseks.

6Kuba/QCY/T2C/7

Bluetooth 5.0 eelised

Edastuskiirus on kaks korda kiirem kui Bluetooth 4.2, energiatarve on poole väiksem kui Bluetooth 4.2 puhul, signaal on tugevam ja stabiilsem, edastusulatus on 10 meetrit, tagab sujuva heli viivituseta.

Kaasas

  • T2S kõrvaklapid
  • Laadimisfunktsiooniga ümbris.
  • Kummist padjad
  • Laadimiskaabel
Tootja QCY
Mudel T2S
Bluetoothi versioon Versioon 5.0
Bluetoothi profiilid HFP, A2DP, HSP, AVRCP
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Ooteaeg OKEI. 70 tundi
Maksimaalne tööaeg 4 tundi
Vahemik 10 m
Kõrvaklappide aku mahutavus 43 mAh
Korpuse aku mahutavus 800 mAh
Operatsioon 1 multifunktsionaalne nupp
Sagedus 20–20 000 Hz
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles