Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T20 kõrvaklapid (valged)

TWS QCY T20 kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1458039
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T20 kõrvaklapid (valged)

Kas otsite kompaktseid kõrvaklappe, mis pakuvad kvaliteetset heli ja mida on mugav kanda? TWS QCY T20 kõrvaklapid vastavad teie ootustele. Need on kerged ja äärmiselt kompaktsed ning 13 mm draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel ning ENC-müravähendus teeb teistega suhtlemise lihtsaks. Plussiks on ka praktilised puutepaneelid, IPX4 veekindlus ja pikk tööaeg kuni 14,5 tundi.

Suurepärane heli

TWS QCY T20 kõrvaklapid on suurepärane valik inimestele, kes hindavad kvaliteetset heli ja soovivad oma lemmiklugusid uuesti avastada. 13 mm draiverid muudavad T20 heli ideaalselt tasakaalustatuks, kristallselgeks ja detailirikkaks. Nii saate nautida kvaliteetset heli ja kuulda detaile, mis varem olid nähtamatud.

Unustage müra

Kas sa räägid sageli telefoniga? TWS QCY T20 kõrvaklapid aitavad teid selles. Need on varustatud tundlike mikrofonidega ja salvestavad täpselt teie häält, muutes teistega suhtlemise lihtsamaks. Lisavarustus kasutab ka ENC-tehnoloogiat, nii et saate vabalt rääkida ka rahvarohketes kohtades nagu bussijaam või kaubanduskeskus.

Usaldusväärne ühendus

Kiire ja stabiilne ühendus kuni 10 meetri kaugusel on tagatud tänu Bluetooth 5.3-le. Moodul ei paku mitte ainult usaldusväärset traadita ühendust, vaid tagab ka väiksema energiatarbimise ja madala latentsuse 68 ms – video ja heli täiuslik sünkroonimine suurendab teie mugavust mängides või filmi vaadates.

Tõhus toiteallikas

Kas olete tüdinud kõrvaklappidest, mis nõuavad liiga sageli toidet? TWS QCY T20 laadimishülss on varustatud töökindla 220 mAh akuga, seega tagab lisatarvik aku pika tööea. Ühest laadimisest piisab 5,5 tunniks muusika taasesitamiseks ning laadimiskomplekt pikendab selle aja 14,5 tunnini. T20 ooteaeg on kuni 100 tundi. Kasutage toite taastamiseks kaasasolevat USB-C-kaablit.

Praktilised puutepaneelid.

Tänu intuitiivsetele puutepaneelidele saate oma muusikat juhtida ilma nutitelefoni järele sirutamata. Lihtsalt tehke õige arv puudutusi ja saate kiiresti ja mugavalt taasesituse peatada või jätkata, aktiveerida hääleabi ja vastata sissetulevale kõnele. Kõrvaklappide juhtimine pole kunagi olnud nii lihtne!

Hästi läbi mõeldud

QCY T20 on ideaalsed kõrvaklapid välitegevuseks. Need on veekindlad kuni IXP4 tasemeni, seega ei kujuta higi- ja veepiisad neile ohtu. Nii saate need trenni kaasa võtta ja nautida oma lemmikmuusikat kõikjal, kus viibite. Samuti ei pea te muretsema ebamugavuse pärast: kerge kaal ja ergonoomiline disain tagavad kõrge mugavuse. Teine eelis on väiksus, mis võimaldab kõrvaklapid tasku pista.

Rakenduse lisafunktsioonid

TWS QCY T20 kõrvaklappide võimalused ei piirdu sellega. Täiendavate lahedate funktsioonide kasutamiseks laadige alla QCY rakendus – see võimaldab muuhulgas reguleerida ekvalaiserit või seadistada režiimi. Rakendus ühildub operatsioonisüsteemiga Android 6.0 (või uuem) ja iOS 12 (või uuem) ning Androidi kasutajad saavad seadmete hõlpsaks sidumiseks kasutada ka akent.

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja QCY
Nimi AileyPods
Mudel T20
Värv Valge
Paari nimi QCY AilyPods
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala 10 m
Toetatud süsteemid Android, iOS
Toimimisaeg 3 tundi (telefonikõned)
5,5 tundi (muusika taasesitus)
Laadimisaeg 1,5 tundi
Bluetoothi profiilid HFP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus 220 mAh (laadimiskarp)
Täiendav võimsus korpusest Võimaldab laadida mõlemat kõrvaklappi 2,5 korda.
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX4
Mõõtmed 32,5 x 18,3 x 20,3 mm (kõrvaklapid)
53,8 x 24,6 x 48,4 mm (laadimiskarp)
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles