Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T1C kõrvaklapid (valged)

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1455963
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Läbimõeldud lahendused

Kõrvaklappide ergonoomiline disain istub ideaalselt teie kõrvadesse, muutes nende kasutamise mugavaks ka siis, kui kasutate neid pikka aega. Komplektis on kolm erineva suurusega kõrvaklappi, mis võimaldab neid sobitada peaaegu iga kõrva külge. T1C versioonis eelistasid disainerid lahtist korpust, tänu millele saab kõrvaklappe ühe käega lihtsalt välja tõmmata ja peita.

Spetsiaalne rakendus

T1C loob automaatselt ühenduse viimati seotud seadmega. Lihtsalt käivitage oma nutitelefonis Bluetooth, võtke kõrvaklapid ümbrisest välja ja oletegi valmis. Kõrvaklappidel on spetsiaalne telefonirakendus, kus saate juhtida ekvalaiserit, muuta puuteplaadi funktsioone ja palju muud.

Kõrge helikvaliteet

Professionaalset SBC+AAC koodekit kasutades tagavad kõrvaklapid väga hästi taasesitatud heli, pakkudes samal ajal kvaliteetset bassi ning suurepäraseid keskmisi ja kõrgeid helisid. Tänu oma mitmekülgsusele vastavad kõrvaklapid peaaegu iga kasutaja ootustele.

Kaks mängurežiimi

Sõltuvalt teie vajadustest saab telefonitoru kasutada stereo- või monorežiimis. Monorežiim võimaldab teil ühendada iga telefonitoru erineva seadmega, nii et saate näiteks rääkida ühes kõrvaklappides ja kuulata muusikat teises. ENC tehnoloogia kasutamine tagab puhtuse.

Laadimiskarp

Akud, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldavad muusikat mängida kuni 4 tundi. Need laetakse ümbrisesse sisestades ja magnetiline ühendussüsteem takistab nende väljakukkumist. 380 mAh aku võimaldab laadida kõrvaklappe 4 korda, ilma et peaksite ümbrist pistikupessa ühendama, pakkudes mitu lisatundi kasutusaega. Tänu väikesele suurusele saate ümbrise kaasa võtta peaaegu kõikjale, pannes selle kotti või taskusse.

Ideaalne mängimiseks

Bluetooth 5.0 tagab kiire andmeedastuse ja stabiilse signaali, muutes latentsusaja minimaalseks ja märkamatuks. See on eriti kasulik mobiilsetes FPS-mängudes, kus heli mängib väga olulist rolli ja määrab sageli paljude mängijate elu ja surma.

Nutikas juhtimine

Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike paneelidega, mis pakuvad mugavat juhtimist. Need võimaldavad teil muusikat vahetada, peatada, taaskäivitada ning häälkõnedele vastata ja neist keelduda. Kolmekordne MFB-nupu vajutus aktiveerib nutikad assistendid nagu Xiao Ai, Siri või Alexa, mis soovi korral vahetavad muusikat, helistavad sõpradele või kontrollivad ilma.

IPX4 klass

T1C-l on IPX4 kaitse, mis võimaldab neid kasutada rasketes ilmastikutingimustes. Kui kõrvaklapid määrduvad, võite neid pesta jooksva vee all, kartmata neid kahjustada. See on väga kasulik, kui pärast intensiivset treeningut on vaja seadet suurema mugavuse huvides värskendada.

Ja kui nad lahkusid

Kõrvaklappide kadumise ja igatunniste otsingute vältimiseks on T1C-l tänu rakendusele võimalus jälgida viimast kohta, kus neid kasutati. Lisaks võivad nad käivitada ka kaughelisignaali, mis aitab meil asukohta määrata.

Tootja QCY
Mudel T1S
Bluetooth 5.0
Laadimisaeg u. 2 tundi
Aeg juhtumiga tegeleda u. 20 tundi
Korpuse aku mahutavus 380 mAh
Kõlar 6 mm
Sagedus 20–20 kHz
Hüdroisolatsioon IPX4
Vahemik 10 m
Materjal ABS
Värv Valge
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles