Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T17 kõrvaklapid (mustad)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1456379
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid QCY T17

Tundke vabadust ja kristallset HIFI helikvaliteeti QCY T17 kõrvaklappidega! Avastage oma lemmiklaulude palju üksikasju ja kogege neid uuesti. Ülimadal latentsusaeg ja Bluetooth V5.1 kiip viivad heli taasesituse järgmisele tasemele. Nutikas puutepaneel muudab kõrvaklappide juhtimise lihtsaks ilma telefoni taskust välja võtmata, samas kui ergonoomiline ja kerge disain võimaldab neil liikvel olles paigal püsida.

Super kerge ja mugav

Kõrvaklappide ergonoomiline kuju ja elastsete ribade komplekt tagavad täiusliku sobivuse teie kõrvaga, nii et saate neid tunde ilma ebamugavuseta kasutada. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4,2 g, mis on sama kaal kui A4-formaadis paberileht. Andke endale uusi kogemusi ja avastage T17 võimalused.

Suurepärane helikvaliteet

Professionaalse häälestuse ja komposiitmembraaniga sisseehitatud dünaamiline draiver tagab selge heli ja kiire reageerimise mööduvale mürale kristallselge heli taasesitamiseks, nii et saate oma lemmiklugusid igal ajal moonutusteta nautida.

Alati teiega

Kõrvaklapid on varustatud suure mahutavusega akuga, mis tagab kuni 7,5 tundi aku kasutusaega. Koos 380 mAh laadimisümbrisega saate pikendada taasesitusaega kuni 26 tunnini! See võimaldab teil esitada kuni 390 laulu ja 13 filmi. Võtke QCY T17 kõrvaklapid kaasa kõige pikematele reisidele ja nautige.

Katkematud kõned

Helistage QCY T17 kõrvaklappidega kõikjal maailmas ja nautige katkematut ühendust. ENC-tehnoloogia blokeerib enamiku taustmürast, nii et teine inimene kuuleb täpselt, mida te ütlete. Nii saate nautida suhtlemist lähedaste või sõpradega ka kõige rahvarohkemates kohtades.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Tänu uuenduslike tehnoloogiate kasutuselevõtule transpordib Bluetooth 5.1 kiip teid piiranguteta virtuaalsesse maailma, tagades kuulmatud viivitused, mis annab kindlasti eelise kõige innukamatele mängijatele ja hoiab stabiilset ühendust. Valige, kas kasutada ühte või kahte kõrvaklappi, vahetades režiime ja kohandades neid vastavalt oma vajadustele.

Nutikad lahendused

Kasutage QCY T17 kõrvaklappide eeliseid ja täitke käske ilma seadet eemaldamata. Peatage, jätkake ja kerige lugusid tagasi, vastake kõnedele ja keelduge neist ühe sõrme puudutusega. Vasakul kõrvaklapil kolm korda klõpsates saate käskude andmiseks hõlpsasti ühenduse luua Siri, Alexa ja Xiao Ai-ga.

Kaasas

  • 3 paari elastseid ribasid S/M/L
  • USB-tüüpi C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel T17
Sertifitseeritud mudel BH21Q17A
Paari nimi QCY-T17
Bluetoothi versioon 5.1
Bluetoothi kodek AAS
Toetatud iOS/Android
Töövahemik 10 m
Aku kestvus 4,5 tundi kõneaega, 7,5 tundi taasesitusaega
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus (ümbris) 380 mAh
Korpuse lisatoiteallikas Võimaldab mõlemat kõrvaklappi 2,5 korda laadida.
Laadimisport Tüüp-C
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles