Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T15 Crossky GTR kõrvaklapid (valged)

TWS QCY T15 Crossky GTR kõrvaklapid (valged)
Pole laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1462875
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T15 Crossky GTR kõrvaklapid (valged)

QCY juhtmevabad kõrvaklapid tagavad suurepärase heli ja ületamatu mugavuse igas olukorras! T15-l on ergonoomiline, reguleeritav avatud disain, see pakub virtuaalse bassi algoritmiga suunaheli ja sellel on mürasummutavad mikrofonid. Kõrvaklapid võivad töötada ööpäevaringselt ja neil on IPX5 kaitseklass. Crossky GTR on 2022. aasta Muse Design Awardsi võitja. Need töötavad iOS-i ja Androidiga, pakkudes laialdast ühilduvust enamiku mobiilseadmetega.

12QCY/T15-valge/2

Ideaalne sobivus

Kõrvaklappide eripäraks on nende avatud disain koos pöörlemisvõimalusega. See disain võimaldab teil valida kõrvaklappide ideaalse nurga kõrva suhtes, et saaksite nautida kauakestvat mugavust. Erinevalt kõrvasisestest kõrvaklappidest toetub T15 pigem kõrvaklappidele kui kõrvakanalile, seega ei teki ebamugavat survetunnet.

12QCY/T15-valge/3

Suunatud heli

QCY insenerid on hoolitsenud selle eest, et heli edastataks täpselt teie kõrvadesse. Kõrvaklappide disain tähendab, et saate vabalt muusikat kuulata näiteks rongijaamas, muretsemata, et mõni oluline sõnum jääb ilma. Kui olete mures, et teie kuulatud lugusid kuulevad teised, ei saa see olla tõest kaugemal! Sa oled nendega üksi! (Märkus. Kui helitugevus on üle 80%, võivad teie kõrval istuvad inimesed kuulda mõningaid helisid.)

12QCY/T15-valge/5

Veel bassi

Kõrvaklappides kasutatakse spetsiaalselt välja töötatud algoritmi, mis põhineb inimese kuulmise omadustel. See muudab madalad toonid veelgi tugevamaks, võimaldades teil isegi oma lemmiklugudes tunda põnevat bassi.

12QCY/T15-valge/4

Ruumiline heli täis detaile

T15 on varustatud spetsiaalselt loodud biomembraani draiveritega. Suur vibratsioonipind tagab veelgi suurema tundlikkuse, mille tulemuseks on täpne ruumilise heli taasesitus selge vokaali ja heliliste detailidega. Taasavastage laulud, mida armastate!

12QCY/T15-valge/8

Tasuta telefonikõned

See mudel võimaldab teil teha selgeid võrgusaateid või tavalisi telefonikõnesid. Varustatud nelja mürasummutava mikrofoniga, tagab see, et adressaadid kuulevad iga su sõna!

12QCY/T15-valge/2

Teie rütmiga kooskõlas

T15 kõrvaklapid sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Nende disain võimaldab teil neid mugavalt kasutada igas olukorras, nii et need teenindavad teid edukalt mitte ainult telefoniga rääkides või teel olles muusikat kuulates, vaid saadavad teid ka kõige raskemates tingimustes. treening! Pealegi ei pea te muusika kuulamist lõpetama, kui koduteel vihmahoo kätte satute. T15 on IPX5 veekindel, seega on see higi- ja vihmakindel!

12QCY/T15-valge/6

Mahukas aku

Kas kuulate terve päeva muusikat? QCY abil on see võimalik! Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3 ja nende tööulatus on kuni 10 meetrit. Täielikult laetuna garanteerivad nad 6 tundi kuulamisaega ja laadimisümbrisega saate seda aega pikendada 24 tunnini! Pakendist leiate USB-USB-C kaabli, millega saate hõlpsasti oma korpuse energiavarusid täiendada.

12QCY/T15-valge/1

Mugav juhtimine

T15 on mitmekülgne mugavus: neid pole mitte ainult ülimugav kanda, vaid ka kasutada. Puuteplaadid võimaldavad teil kõnedele vastata/lõpetada, peatada, jätkata ja lugusid vahetada ning režiime muuta. Lisaks saate QCY rakenduses kohandada paneelide tööd ja reguleerida ekvalaiseri väärtusi.

12QCY/T15-valge/9

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • USB-C kaabel
Tootja QCY
Mudel T15-valge
Värv Valge
Paari nimi QCY tossud GTR
Bluetoothi versioon 5.3
Ühilduvus iOS/Android
Vahemik 10 m
Aku kestvus 5 tundi (kõnerežiim); 6 tundi (taasesitus)
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Korpuse aku mahutavus 600 mAh
Süüdistuste arv juhtumis 3
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX5
Toru mõõtmed 55,5 x 36,7 mm
Korpuse mõõdud 97 x 65,8 x 37,6 mm
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles