Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T13 kõrvaklapid (valged)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1456075
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T13 kõrvaklapid (valged)

Taasavastage oma lemmiklaulud. QCY T13 kõrvaklapid on kerge ja mugava disainiga, mistõttu on need ideaalsed igapäevaseks kasutamiseks. Tõhus aku tagab kuni 40 tundi muusika taasesitamist ning sisseehitatud mürasummutavad mikrofonid võimaldavad telefoniga vabalt rääkida kõikjal. Bluetooth 5.1 tehnoloogia tagab usaldusväärse ühenduse ning 7,2 mm draiverid pakuvad kristallselget heli ja rikkalikku bassi. Kasutamist hõlbustavad praktilised puutepaneelid ja spetsiaalne rakendus.

12QCY/T13-valge/1

Laske end kõrgest helikvaliteedist üllatada

Nautige heli kvaliteeti, mis konkureerib Hi-Fi süsteemidega. See on võimalik, kuna QCY T13 kasutab HD AAC/SBC koodekit ja sellel on integreeritud 7,2 mm dünaamilised kõlarid. See tähendab, et kuulete rikkalikku bassi, selgeid kõrgeid helisid ja, mis kõige tähtsam, mitte ühtegi ebameeldivat müra. Teie lemmikmuusika kõlab QCY T13 abil paremini kui kunagi varem.

12QCY/T13-valge/8

Nautige muusikat kuni 40 tundi

QCY T13 kõrvaklapid on varustatud suure mahutavusega akuga, mis tagab kuni 8 tundi katkematut kasutamist. Kuid see pole veel kõik. Mugav ja stiilne ümbris toimib ka laadijana, nii et saate pikendada oma kõrvaklappide eluiga kuni 40 tundi. Selle aja jooksul saab kuulata ligi 500 5-minutilist lugu või vaadata 20 2-tunnist filmi. Seda pikka tööaega saad kasutada ka telefonikõnede, netisaadete või lühifilmide jaoks! Nüüd ei saa miski sind peatada.

12QCY/T13-valge/10

Kiire laadimine

Kõrvaklappide korpusesse ehitatud akut saab lihtsalt ja kiiresti laadida USB-C kaabliga laadija abil. Kõige olulisem on aga kõrvaklappide laadimise kiirus. Asetage need lihtsalt viieks minutiks ümbrisesse ja ühendage seejärel laadijaga. Pärast neid paar minutit on garanteeritud veel üks tund tasuta kõrvaklappide kasutamist. Sul ei saa enam energiat tühjaks.

12QCY/T13-valge/3

Rääkige vabalt peaaegu kõikjal

Kas teie vestluste kvaliteet on teie jaoks äärmiselt oluline? Kui jah, siis QCY T13 on teie jaoks loodud. Iga kõrvaklapipaar on varustatud 2 mikrofoniga, mis jäädvustavad teie häält ja vähendavad ümbritsevat müra, võimaldades teil telefoniga vabalt rääkida. Lisaks kõrvaldab ENC digitaalne mürasummutus soovimatu müra. Kus iganes te viibite, saate nautida vestlusi ilma müra ja katkestusteta.

12QCY/T13-valge/11

Usaldusväärne Bluetooth ühendus

Tänu Bluetooth 5.1 tehnoloogiale ühenduvad kõrvaklapid seadmega kiiremini ja töötavad pidevalt ilma pauside ja vaigistusteta. Väiksem energiatarbimine on veel üks eelis, mis on traadita seadmete jaoks ülioluline. Nüüd saate hinnata stabiilseid ühendusi, kvaliteetset heli ja ühtlast signaaliedastust.

12QCY/T13-valge/4

Kasutage nii nagu soovite

Tõeliselt juhtmevabad kõrvaklapid, QCY T13. Saate need igal ajal valida kahe kõrvaklapi stereopaarina või kasutada ühte neist diskreetse peakomplektina telefonikõnede jaoks. Kuna iga kõrvaklapipaar ühendub teie nutitelefoniga eraldi, on režiimide vahetamine lapsemäng.

12QCY/T13-valge/12

Uskumatult lihtne sidumine

Kaasaegne hüpiktehnoloogia muudab juhtmevabad kõrvaklapid QCY T13 seadmega hõlpsaks sidumiseks – vaid üks puudutus telefoni või tahvelarvuti ekraanil. Sel põhjusel on kõrvaklappide kasutamine üsna lihtne. Unustage ühenduvusprobleemid ja valige lihtsalt kasutatavad kõrvaklapid.

12QCY/T13-valge/5

Praktiline lahendus

Te ei pea enam muretsema selle pärast, et uinumisel muusikat kuulates lülitate kogemata kõrvaklappide funktsiooni puutepaneeli abil sisse. Rakendust kasutades saate hõlpsalt sisse lülitada unerežiimi, mis lülitab kõrvaklappide juhtimispiirkonnad välja. Nüüd saate nautida oma unistuste mugavust.

12QCY/T13-valge/7

Loodud kasutajat silmas pidades

Kõrvaklappide kerge disain tagab kasutamise ajal ületamatu mugavuse. Veelgi parema sobivuse tagamiseks leiate erineva suurusega vahetatavad kõrvaklapid. Kõrvaklappidel on hõlpsaks kasutamiseks ka intuitiivsed puuteplaadid. Nüüd ei pea te laulu vahetamiseks ega kõnele vastamiseks telefoni välja võtma.

12QCY/T13-valge/6

Tänu rakendusele veelgi rohkem võimalusi

Nüüd saate oma QCY T13 kõrvaklappe mugavalt spetsiaalse rakenduse abil hallata. Saate hõlpsalt reguleerida helitugevust, ekvalaiserit või aktiveerida unerežiimi. Samuti saate oma kõrvaklappe kohe värskendada. Rakendus on saadaval nii Android kui iOS seadmetes.

12QCY/T13-valge/13

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Vahetatavad kõrvaklapid (S/M/L)
  • Laadimiskarp
  • Kasutusjuhend
  • USB-C/USB-A laadimiskaabel
Tootja QCY
Mudel T13
Värv Valge
Kõrvaklappide tüüp Kõrvasisene
Bluetoothi versioon 5.1
Bluetoothi kodek SBC/AAV
Bluetoothi profiil A2DP (täiustatud heli levitamise profiil), AVRCP (helivideo kaugjuhtimispuldi profiil), HSP (käeprofiil), HFP (käed vabad profiil)
Sagedusreaktsioon 20-20 000 Hz
Anduri läbimõõt 7,2 mm
Veekindel IPX4
Tööaeg kuni 8 tundi
Täiendav võimsus laadimisümbrisest kuni 32 tundi
Vastuvõtt kuni 10 m
Mikrofon Jah
Hääleabilise ühilduvus Google'i assistent

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles