Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY T13 ANC kõrvaklapid (valged)

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1805986
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T13 ANC kõrvaklapid (valged)

Kaotage end oma lemmiklauludesse ja unustage tüütu müra. QCY T13 ANC kõrvaklapid toetavad mürasummutustehnoloogiat (kuni 28 dB) ja on varustatud 10 mm draiveritega, tänu millele saate nautida suurepärast helikvaliteeti. Neid eristab ka pikk tööaeg. Tervelt 4 sisseehitatud mikrofoni võimaldavad teil vabalt helistada ning spetsiaalne rakendus pakub mugavat juurdepääsu huvitavatele funktsioonidele ja seadistustele. Kõrvaklapid on ka väga kerged ja mugavad.

12QCY/T13ANC-White/2

Öelge tüütu müraga hüvasti

Kas olete kogu mürast tüdinud? T13 ANC kõrvaklapid aitavad teil seda probleemi lahendada! Tänu kuni 28 dB müra vähendamisele saate isoleerida end tüütutest helidest ja nautida meelerahu. Kas sa pigem ei kaotaks kontakti ümbritsevaga? Valige läbipaistvusrežiim ja veenduge, et te ei jää millestki ilma. Nüüd saate oma sõpradega vabalt vestelda ja samal ajal oma lemmiklaule kuulata! Te ei pea muretsema, et tööl ei jää oluline info või rongijaamas mõni teade.

12QCY/T13ANC-White/1

Rohkem võimalusi rakendusega

Installige spetsiaalne QCY rakendus ja saate rohkem võimalusi. Seda kasutades saab näiteks oma vajadustele kohandada müravähendust või Transparency režiimi ning saadaval on ka EQ seadistused. Samuti on võimalik reguleerida helikanalite tasakaalu. Rakendus võimaldab kasutada ka hüpikakent, mis teeb kõrvaklappide ja seadmega sidumise lihtsamaks (saadaval ainult Androidi nutitelefonides).

12QCY/T13ANC-White/5

Avastage täiusliku heli maailm

Kui hindate kõrget helikvaliteeti, ei valmista T13 ANC kõrvaklapid teile kindlasti pettumust. Need on varustatud kvaliteetsete diafragmatega 10 mm draiveritega, tänu millele suudavad pakkuda tugevat sügavat bassi ja fantastiliselt rõhutada vokaali kõla. Samuti võimaldavad need nautida ekspressiivseid kõrgeid ja keskmisi toone. See kõik annab unustamatu muusikaelamuse!

12QCY/T13ANC-White/10

Ideaalne vestlusteks

Buss, kaubanduskeskus, supermarket – T13 ANC-ga saate mugavalt telefoniga rääkida kõikjal, kus viibite. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga ja toetavad ENC müravähendusalgoritmi, et saaksid salvestada sinu häält ja samal ajal summutada ümbritsevast mittevajalikke helisid. Sa ei pea enam muretsema, et vestluskaaslane sind ei kuule! T13 ANC sobivad suurepäraselt ka õues – isegi tuulisel päeval. Vähendab tõhusalt tuulemüra, tagades kõne ajal selge heli.

12QCY/T13ANC-White/6

Maksimaalne kasutusmugavus

Nüüd võib teie lemmikmuusika teid terve päeva saatma – ärge muretsege väsimuse ega ebamugavustunde pärast. T13 ANC on viimistletud igas detailis – need eristuvad kerge, ergonoomilise disainiga, sobivad ideaalselt kõrvadesse ja on väga mugavad. Komplektis on ka 4 paari vahetatavaid kõrvapatju erinevates suurustes - XS, S, M ja L. Vali endale sobiv ja naudi kõrvaklappide ideaalset sobivust!

12QCY/T13ANC-White/7

Bluetooth 5.3 – kiire ja stabiilne ühendus

Veelgi kiirem edastus, usaldusväärsem ühendus ja väiksem energiakulu – kõik see on võimalik tänu lipulaevale Bluetooth 5.3 tehnoloogiale. Unustage signaalikvaliteedi probleemid! T13 ANC kõrvaklapid pakuvad ka spetsiaalset Low Latency režiimi, mille puhul on viivitus vaid umbes 68 ms. Tänu sellele on need suurepärased ka mängu ajal! Nautige pildi ja heli täiuslikku sünkroonimist, ärge laske vastasel end üllatada ja saavutage eelis!

12QCY/T13ANC-White/3

Kuulake muusikat ilma piiranguteta

Kasutage oma kõrvaklappe ilma probleemideta kodus, tööl või reisil olles – te ei pea muretsema, et need liiga kiiresti tühjaks saavad! T13 ANC võib kesta umbes 5,5 tundi, kui ANC-mürasummutus on sisse lülitatud, või kuni 7 tundi, kui te seda ei kasuta. Veelgi enam, komplekti kuuluv laadimisümbris võimaldab pikendada seda aega vastavalt 24,75 tunnini või kuni 30 tunnini!

12QCY/T13ANC-White/4

Mugav puutetundlik juhtimine

Kas soovite muusika peatada või lugu vahele jätta? Unustage, et peate oma nutitelefoni rahakotist või taskust välja võtma! QCY T13 ANC kõrvaklappidel on sisseehitatud mugavad puutepaneelid, millega saab näiteks taasesitust peatada/jätkama, telefonile vastata, toru katkestada, sissetulevast kõnest keelduda, hääleassistendi aktiveerida või töörežiimi valida. Nüüd on kõik olulisemad funktsioonid teie käeulatuses!

12QCY/T13ANC-White/8

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Vahetatavad kõrvapadjad (4 paari, suurused XS, S, M ja L, üks paar on juba kõrvaklappide küljes)
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel T13 ANC
Värv Valge
Sidumisnimi QCY-T13 ANC
Bluetoothi versioon 5.3
Vastuvõtt Kuni 10 m
Bluetoothi profiilid HFP, A2DP, AVRCP
Andurid 10 mm
Maksimaalne tööaeg u. 4,5 tundi kõnede ajal / umbes 7 tundi muusika esitamise ajal (ANC-müra vähendamine on keelatud)
Korpuse aku mahutavus 380 mAh
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX5
Toetatud operatsioonisüsteemid iOS/Android
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles