Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY HT07 ANC kõrvaklapid (mustad)

TWS QCY HT07 ANC kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1462871
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY HT07 ANC kõrvaklapid (mustad)

Kas otsite mugavaid kõrvaklappe, mis vastavad teie vajadustele? Kuidas oleks QCY HT07-ga? See juhtmevaba mudel pakub pikka aku tööiga, suurepärast helikvaliteeti ja erakordset telefonikõne kvaliteeti. Varustatud ENC-mürasummutavate mikrofonide ja 4 ANC-mürasummutusrežiimiga võimaldab teil välismaailmast välja lülitada. Väike latentsusaeg rõõmustab ka paljusid mängijaid! Vaata, mida neil veel pakkuda on!

12QCY/HT07-must/8

Fantastiline heli

10 mm Bi-Fim dünaamilised draiverid vastutavad kõrge helikvaliteedi eest. Need tagavad täpse heli taasesituse ning täiuslikult tasakaalustatud bassi-, kesk- ja kõrged sagedused. Lisaks sobib HT07, kui kuulate sageli taskuhäälingusaateid, audioraamatuid või helistate – vokaaliheli on selge, karge ja detailne.

12QCY/HT07-must/2

4 müra vähendamise režiimi

HT07 kõrvaklapid kohanduvad teiega! ANC-mürasummutus võimaldab teil häälestada välismaailma ja keskenduda ainult kuulatavale muusikale või podcastile! Teie käsutuses on kuni 4 režiimi, mis on kohandatud teie vajadustele. Siserežiim kõrvaldab tõhusalt müra, nagu vestlused, valju teleri jne. Režiimiga Enne tööd ja Välisrežiim unustate, et viibite mürarikkas rongijaamas või elava liiklusega tänaval. Tuulevastane režiim vähendab tüütu tuulemüra, näiteks jooksmise ajal.

12QCY/HT07-must/7

Usaldusväärne Bluetooth ühendus

Bluetoothi versioon 5.2 vastutab traadita side eest, tagades stabiilse edastuse ilma häireteta kuni 10 meetri kaugusel! Latentsustase on vaid 0,08 sekundit, mis tähendab, et naudite heli ja video täiuslikku sünkroonimist! Mängige dünaamilisi mänge ja purustage rohkem rekordeid!

12QCY/HT07-must/5

Rääkige vabalt

HT07 on mudel, mis kasutab nutikat algoritmi, et tagada teie telefonikõnede tõrgeteta kulgemine! Kõrvaklapid on varustatud kuue ENC mürasummutava mikrofoniga, mis tabavad täpselt teie häält ja summutavad tõhusalt välist müra. Kas teete veebisaateid? Või räägite sageli telefoniga? Teie vestluskaaslased kuulevad nüüd alati selgelt kõike, mida soovite neile öelda!

12QCY/HT07-must/6

Treenige oma lemmikrütmis

Kõrvaklapid peavad sammu ka kõige aktiivsemate kasutajatega! Neil on IPX8 reiting, mis tähendab, et nad on higi- ja vihmakindlad, nii et saate need muretult kaasa võtta ka kõige raskematesse treeningutesse. Ärge loobuge jooksmisest isegi vihmaga? Suur! Kõrvaklapid võivad teiega ka siis kaasas olla!

12QCY/HT07-must/4

Pikk tööaeg

Kas te ei kujutaks reisimist ette ilma muusikata? Meie ka ei saa! Seetõttu on kõrvaklapid varustatud võimsa akuga, mis tagab kuni 32 tundi juhtmevaba tööd! Olenevalt valitud režiimist saate neid kasutada umbes 4 tundi telefoniga rääkides või umbes 7-8 tundi oma lemmiklugusid kuulates. Laadimisümbris võimaldab teil kõrvaklappe 3 korda laadida.

12QCY/HT07-must/9

Rohkem funktsioone rakendusega

QCY rakendusega saate oma kõrvaklappide kasutuskogemust isikupärastada. Millised on võimalused? Selle abil saate reguleerida ekvalaiseri väärtusi, heli tasakaalu ja kohandada puuteplaati vastavalt oma eelistustele. Rakendus töötab Androidi ja iOS-iga, pakkudes laialdast ühilduvust.

12QCY/HT07-must/3

Täielik kasutusmugavus

Kasu ei lõpe sellega! Üks tuub kaalub vaid 4,4 g, nii et isegi pikaajaline kasutamine ei tekita ebamugavust. Lisaks on heliavad omavahel ühendatud, et tagada õhurõhu tasakaal. Mida see tähendab? Erakordne mugavus ja fantastiline heli!

12QCY/HT07-must/1

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Kaabel
  • Juhtimine
Tootja QCY
Mudel HT07
Paari nimi QCY ArcBuds
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Vahemik 10 m
Aku kestvus 4,5 tundi kõneaega / 8 tundi taasesitusaega (väljalülitatud müra vähendamisega); 4 tundi kõneaega / 7 tundi taasesitusaega (mürasummutus on lubatud)
Aku mahutavus 350 mAh
Korpuse kasutamise tasude arv 3
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX5
Kõrvaklappide suurused 24,9 x 20,3 x 25,4 mm
Korpuse mõõdud 60,3 x 24,9 x 43,2 mm
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles