Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS QCY HT05 kõrvaklapid, ANC (valge)

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1457508
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

QCY HT05 TWS kõrvaklapid (valged)

Kas otsite kõrvaklappe, mis rõõmustavad teid suurepärase mürasummutusega ja kaitsevad teid välise müra eest? QCY HT05 vastab teie ootustele. TWS-i kõrvaklapid kasutavad ANC-tehnoloogiat, et vähendada müra kuni 40 dB, ja lisaks on neil tuulemüra summutamine taskuhäälingusaadete ja muusika kuulamiseks tuulistel päevadel. Tähelepanu väärivad ka 6 mikrofoni ja ENC, dünaamilised 10 mm draiverid ning pikk tööaeg kuni 30 tundi.

Unustage müra

HT05 eristab teistest kõrvaklappidest selle suurepärane ANC-mürasummutus, mis vähendab müra tõhusalt kuni 40 dB. Nii saate kuulata muusikat või taskuhäälingusaadet rahvarohkes bussis või kaubanduskeskuses probleemideta. Saate valida ka kolme mürasummutusrežiimi vahel. Indoor sobib ideaalselt raamatukogusse ja kontorisse, ühistranspordiga sõites pendeldamiseks, samas kui Boosted tuleb toime kõige valjema müraga, näiteks poes.

Rääkige igal pool

QCY HT05 on varustatud 6 mikrofoni ja ENC-tehnoloogiaga, mistõttu on see ideaalne telefonikõnede jaoks. Mürasummutavad mikrofonid jäädvustavad täpselt teie hääle, samas kui ENC filtreerib tõhusalt ümbritseva müra. Veel üks tähelepanuväärne funktsioon on tuulemüra summutamise režiim, mis muudab rääkimise lihtsamaks ka tugevate tuuleiilide korral.

Kõrge kvaliteediga heli

10 mm LCP dünaamilised draiverid pakuvad ülimat helikvaliteeti. Nii saate nautida kvaliteetset heli ning teie lemmiklaulud rõõmustavad teid selgete kõrgete sageduste ja sügava bassiga. Kõrvaklappidel on ka läbipaistvusrežiim, mis võimaldab püsida ühenduses ümbritsevaga, mis on kasulik näiteks rongijaamas.

Pikk tööaeg

TWS QCY HT05 kõrvaklapid avaldavad muljet ka oma pika aku kasutusajaga. Kui ANC-režiim on sisse lülitatud, pakuvad need 3,5 tundi kõneaega ja 6 tundi taasesitusaega ning kui ANC-režiim on välja lülitatud, suureneb see aeg vastavalt 4 ja 7,5 tunnini. Kõige olulisem on see, et koos laadimisümbrisega suudavad kõrvaklapid töötada kuni 24 tundi (kui ANC režiim on lubatud) ja kuni 30 tundi ilma ANC režiimita.

Mugav juhtimine

HT05 on varustatud praktilise puutepaneeliga, mis võimaldab juhtida paljusid funktsioone ilma nutitelefoni välja võtmata. Näiteks saate õige arvu puudutustega kõnele vastata ja kõne lõpetada, taasesituse peatada ja jätkata, lugu muuta või hääleabilise käivitada. Sellelt tasemelt saate käivitada ka mängurežiimi.

Rakenduse lisafunktsioonid

Andke endale juurdepääs lisafunktsioonidele. Lihtsalt laadige alla QCY rakendus, mis võimaldab teil valida mürasummutustaseme, lubada puhkerežiimi või reguleerida heli tasakaalu. Samuti võimaldab see kasutada hüpikakent ja kiiresti kõrvaklappe ühendada. Rakendus ühildub Androidi ja iOS-iga.

Kaasas

  • TWS QCY HT05 kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • 3 paari silikoonist kõrvapatju (S, M, L)
  • USB C kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd QCY
Nimi TWS QCY HT05 kõrvaklapid
Mudel HT05
Mürasummutus ANC Jah
Müra vähendamine ENC Jah
Andur 10 mm
Bluetoothi versioon 5.2
Paari nimi QCY MeloBuds ANK
Ühilduvad süsteemid Android, iOS
Vahemik Kuni 10 meetrit
Vestluse ajal 3,5 tundi (ANC sees), 4 tundi (ANC väljas)
Mänguaeg 6 h (JA sees), 7,5 (ANC väljas)
Bluetoothi profiilid HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus (ümbris) 380 mAh
Laadimisport USB-C
Värv Valge
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles