Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS kõrvaklapid HiFuture Sonic Colorbuds 2 (must)

TWS kõrvaklapid HiFuture Sonic Colorbuds 2 (must)
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533278
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture ColorBuds 2 kõrvasisesed kõrvaklapid (mustad)

Kõrvasisesed kõrvaklapid ColorBuds 2 pakuvad esmaklassilist helikvaliteeti, uuenduslikku HiFuture Soft Bass tehnoloogiat võimsa ja sügava heli jaoks ning võimaldavad teil vabalt suhelda. Samuti kasutavad nad usaldusväärse ühenduse loomiseks Bluetooth 5.3. Puutepaneelid muudavad nende kasutamise mugavaks ja intuitiivseks. Need toetavad ka Two Masteri tehnoloogiat, mis võimaldab kasutada korraga ainult ühte või mõlemat kõrvaklappi, pakkudes täielikku paindlikkust. Varustus on IPX5 veekindel ja tänu oma kergele ja ergonoomilisele disainile äärmiselt mugav kasutada.

HiFuture/ColorBuds-2-black/1

Hämmastav bass

Kui hindate muusikas madalaid toone, on ColorBuds 2 teile ideaalne valik. Tänu tehnoloogiliselt täiustatud bassile tagavad kõrvaklapid täieliku ja tasakaalustatud heli. Ükskõik, kas kuulate energilist hiphopi, lõõgastavat klassikalist muusikat või rokilugusid, saate HiFuture'iga nautida tipptasemel heli – olenemata helitugevuse tasemest!

HiFuture/ColorBuds-2-must/2

Ideaalne telefonikõnedeks

ColorBuds 2 on varustatud mikrofoniga, mis võtab täpselt teie hääle, võimaldades teil lähedastega vabalt suhelda. Lisaks on täiustatud mürasummutustehnoloogia abil teie vestlused erakordselt selged ja arusaadavad isegi mürarikkas keskkonnas.

HiFuture/ColorBuds-2-black/3

Stabiilne traadita ühendus

Tänu Bluetooth 5.3-le saate nautida stabiilset signaali kohe, kui kõrvaklapid ümbrisest välja võtate. Unustage keerulised sidumisprotseduurid – ColorBuds 2 on kohe kasutamiseks valmis!

HiFuture/ColorBuds-2-black/7

Intuitiivsed juhtnupud

Avastage ColorBuds 2 abil paindlik juhtimine. Taasesituse peatamiseks või jätkamiseks või sissetulevale telefonikõnele vastamiseks piisab, kui puudutada vastavat telefonitoru. Enam pole vaja nutitelefoni järele sirutada. Tunneta, kui mugav see on.

HiFuture/ColorBuds-2-black/5

Võimas aku

ColorBuds 2 võimas aku võimaldab kuulata muusikat kuni 5 tundi ning kaasas olev laadimisümbris pikendab seda aega veel 15 tunni võrra. Te ei pea muretsema sagedase laadimise pärast, nii et saate keskenduda sellele, mida tõeliselt naudite: muusikale, mida armastate.

HiFuture/ColorBuds-2-black/6

Läbimõeldud disain

HiFuture kõrvaklappide ergonoomiline disain istub ideaalselt teie kõrvadega, pakkudes võrratut mugavust isegi pika kasutusaja jooksul. ColorBuds 2 on ka IPX5 veekindlad, nii et saate need lihtsalt trenni või vihmase päevaga väljasõidule kaasa võtta.

HiFuture/ColorBuds-2-black/4

Tootja Tere Tulevik
Mudel Värvilised pungad 2
Bluetoothi versioon 5.3
Heli dekodeerimine SBK, AAK
Töötunnid 5 tundi + 15 tundi koos laadimisümbrisega
Veekindel IPX5
Värv must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Kõrva peal
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles