Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS kõrvaklapid HiFuture Sonic Bliss (must)

TWS kõrvaklapid HiFuture Sonic Bliss (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1713577
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture Sonic Blissi kõrvaklapid (mustad)

Kuulake HiFuture kõrvaklappidega iga detaili! Sonic Bliss Earbuds mudelil on ergonoomiline disain, mis tagab mugavuse mis tahes tegevuse ajal. Neli sisseehitatud mikrofoni tagavad tippkvaliteediga telefonikõned. Tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale saate nautida stabiilset juhtmevaba ühendust ja ENC-funktsioon võimaldab teil igal juhul keskenduda helile. Puutepaneelid tagavad mugava töö. Tähelepanu väärivad ka IPX5 veekindlus ja pikk tööaeg kuni 30 tundi.

HiFuture/Sonic-Bliss-black/1

Heli kõrgeimal tasemel

Sisenege põnevate kõrgsagedushelide maailma. Sonic Blissi kõrvaklapid ühendavad käsitöötraditsiooni kaasaegse tehnoloogiaga, mille tulemuseks on vapustavad heliefektid. Olge valmis võimsaks bassiks ja sukelduge kompromissideta rütmi!

HiFuture/Sonic-Bliss-black/2

ENC funktsioon

Helistage vabalt HiFuture Sonic Blissi kõrvaklappidega. Tänu ENC-funktsioonile summutatakse tõhusalt mittevajalikud taustamürad ja saate suhelda ka mürarikastes kohtades ilma häireteta.

HiFuture/Sonic-Bliss-black/3

Elegantne ja vastupidav disain

SonicBliss HiFuture disain ühendab elegantsi töökindlusega. Kõrvaklapid avaldavad muljet nii stiilse ja kerge disainiga, mis sobivad ideaalselt teie kõrvadesse, kui ka vastupidavusega. Need on ka IPX5 veekindlad – nii et saate need muretult intensiivsele treeningule kaasa võtta!

HiFuture/Sonic-Bliss-black/9

Kasutusaeg kuni 30 tundi

Unustage piirangud ja kuulake oma lemmikmuusikat millal iganes soovite. HiFuture kõrvaklapid annavad teile lemmiklugude seltsis kuni 30 tundi. Öelge hüvasti vajadusega oma seadmeid sageli laadida ja keskenduge muretult valitud helile.

HiFuture/Sonic-Bliss-black/5

Puuteoperatsioon

SonicBliss pakub puutetundlikku juhtimist, nii et saate mugavalt ja tõhusalt laule vahetada, helitugevust reguleerida, telefonikõnesid hallata ja palju muud. Panustage HiFuture'iga mugavusele!

HiFuture/Sonic-Bliss-black/6

Juhtmeta ühendus

Tänu Bluetooth 5.3-le saate kiiresti siduda kõrvaklapid enda valitud seadmega ja nautida kristallselget heli ilma häireteta. Kas olete valmis traadita lahenduste pakutavaks mugavuseks?

HiFuture/Sonic-Bliss-black/7
Tootja HiFuture
Mudel Sonic Bliss
Bluetoothi versioon 5.3
Tööaeg kuni 30 tundi
Veekindel IPX5
Värv must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles