Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS kõrvaklapid HiFuture FlyBuds 3 (must)

TWS kõrvaklapid HiFuture FlyBuds 3 (must)
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533275
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FlyBuds 3 kõrvasisesed kõrvaklapid (mustad)

Kuulake oma lemmiklaulude iga detaili, rääkige vabalt telefoniga ja mängige mänge ilma viivituseta HiFuture kõrvaklappidega. FlyBuds 3 on varustatud nelja mikrofoniga ja toetab ENC-tehnoloogiat. Selle tööaeg on kuni 30 tundi ja see on IPX5 veekindel, võimaldades teil nautida valitud heli peaaegu igas olukorras. Täiendavad eelised on kerge ja ergonoomiline disain. Puutepaneelid pakuvad mugavat juhtimist ja originaalne disain meeldib enamikule kasutajatele. Nüüdsest saate nautida täiustatud bassiheli ja kiiret ühendust (Bluetooth 5.3) ilma igasuguste kompromissideta!

HiFuture/FlyBuds-3-black/1

Armuge muusikasse uuesti

HiFuture'i spetsiaalselt patenteeritud tehnoloogia võimaldab teil taasavastada mis tahes laulu võlu. FlyBuds 3 kõrvaklapid pakuvad täiustatud heli, võimsat bassi ja kristallselget heli. Tunnetage, kui hästi teie esitusloend õige varustusega kõlada võib!

HiFuture/FlyBuds-3-black/4

Rääkige igal pool

Kas teil on vaja teha oluline telefonikõne, kuid olete rahvarohkes kaubanduskeskuses? Või äkki üritab keegi teiega ühendust võtta, kui olete raudteejaamas oodanud? FlyBuds 3 abil saate rääkida kõikjal ilma segajateta. Kõrvaklapid on varustatud 4 kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestavad täpselt teie häält. Lisaks vähendab ENC funktsioon tõhusalt taustmüra. Te ei pea enam oma kõnesid edasi lükkama!

HiFuture/FlyBuds-3-black/2

Kerge, ergonoomiline disain

Kas tunnete end sageli pikka aega kõrvaklappide kasutamisel ebamugavalt? Võite selle probleemiga igaveseks hüvasti jätta, kui valite FlyBuds 3! Tänu erakordsele kaalule ja elegantsele disainile saate kuulata muusikat, taskuhäälingusaateid või audioraamatuid kogu päeva mugavuses, mida väärite.

HiFuture/FlyBuds-3-must/3

Praktilised puutepaneelid.

Nutitelefoni kasutamine muusikapleieri juhtimiseks või sissetulevatele kõnedele vastamiseks võib mõnikord olla keeruline. Õnneks on HiFuture FlyBuds3 kõrvaklappidel hõlpsaks juhtimiseks puutepaneel. Vaid üks puudutus – nüüd on juhtimine teie kätes!

HiFuture/FlyBuds-3-black/7

Uuenduslik disain

FlyBuds3 kõrvaklapid sobivad suurepäraselt peaaegu iga stiiliga. Pakendis on ka läbipaistva disainiga laadimiskarp. Tänu sellele tunnete rõõmu mitte ainult seadmete funktsionaalsusest, vaid ka selle esteetilistest omadustest. Tootja hoolitses iga detaili eest!

HiFuture/FlyBuds-3-black/6

30 tundi muusikaga

Katkestage end ümbritsevast maailmast ja sukelduge oma valitud helidesse millal iganes soovite. HiFuture FlyBuds 3 kõrvaklapid võivad ühe laadimisega vastu pidada 6 tundi ning laadimisümbris võimaldab seda aega pikendada veel 24 tunni võrra, kokku kuni 30 tundi.

HiFuture/FlyBuds-3-black/9

Veekindel IPX5

Kas sa tegeled spordiga? Või unustate sageli oma vihmavarju, mis tähendab, et peate kõndima ilma vihmapiiskade eest kaitsmata? Kõigis neis olukordades võite julgelt kasutada FlyBuds 3. Kõrvaklapid on IPX5 veekindlad, mistõttu sobivad need ideaalselt mitmesugusteks välitegevusteks.

HiFuture/FlyBuds-3-black/5

Bluetooth 5.3 ja kiire sidumine

Traadita ühenduse probleemid on minevik. HiFuture kõrvaklapid kasutavad stabiilse ja usaldusväärse edastuse tagamiseks Bluetoothi versiooni 5.3. Lisaks on sidumisprotsess ülikiire – tänu sisseehitatud sensorile lülituvad kõrvaklapid automaatselt Connect režiimi kohe, kui avad laadimisümbrise.

HiFuture/FlyBuds-3-black/8
Tootja Tere Tulevik
Mudel FlyBads 3
Heli dekodeerimine SBK, AAK
Töötunnid 6 tundi + 24 tundi koos laadimisümbrisega
Veekindel IPX5
Teine ENC tugi
Värv must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Kõrva peal
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles