Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Free Pro 2 kõrvaklapid, ANC (must)

  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1457141
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Free Pro 2 TWS kõrvaklapid

EarFun Free Pro 2 on mitmekülgne TWS-kõrvaklapp, mis pakub ülimat helikvaliteeti ja mugavust. Sellel on 6 mm kõlarid, QuietSmart 2.0 hübriidmürasummutus koos aktiivse mürasummutusega ja kuni 6 mikrofoni, et saaksite mugavalt telefoniga rääkida. Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse ühenduse ja sisseehitatud puuteplaadid võimaldavad kiiret juurdepääsu kõigile kasulikele funktsioonidele. Kõrvaklappide tööaeg koos laadimisümbrisega ulatub 30 tunnini.

Kõrvaklapid/TW303B/4

QuietSmart 2.0 mürasummutus

Vältige häirivaid helisid. EarFun Free Pro 2 kõrvaklapid toetavad QuietSmart 2.0 ANC hübriidmüra summutamise tehnoloogiat, mis filtreerib tõhusalt kuni 40 dB ümbritsevaid helisid. See muudab seadme ideaalseks mitmesugusteks elusituatsioonideks – olenemata sellest, kas kasutate seda tööl või reisil olles. Öelge tüütu müraga hüvasti ja keskenduge järgmisele taskuhäälingusaate episoodile või oma lemmiklaulu üksikasjadele!

Kõrvaklapid/TW303B/7

Suurepärane helikvaliteet

Tunneta, kui hästi kõlavad lood, mida iga päev kuulad. Free Pro 2 sisaldab dünaamilisi 6 mm draivereid, mis pakuvad erakordselt selget heli, rikkalikke detaile, täiuslikku harmooniat ja täiustatud bassi koos uskumatult madalate moonutustega. Pange pähe uued kõrvaklapid, lülitage sisse oma lemmikesitusloend ja avastage uuesti muusika võlu!

Kõrvaklapid/TW303B/9

Telefonikõned probleemideta

Nüüd saate probleemideta telefoniga rääkida ka mürarikastes kohtades, näiteks rahvarohkes bussis, kaubanduskeskuses või supermarketis. Igal kõrvaklapil on 3 sisseehitatud mikrofoni. Free Pro 2 toetab ka ENC-müra vähendamist, pakkudes kõnede ajal kristallselget heli.

Kõrvaklapid/TW303B/8

Imeline mugavus

Nautige mugavat istuvust. Kõrvaklapid istuvad hästi ja püsivad paigal ka siis, kui olete liikvel või treenite. Igaüks neist kaalub vaid 4,1 grammi. Lisaks on neil IPX5 veekindel kaitse, nii et need on kaitstud vihma või higi eest. Komplekti kuuluvad asenduskummist kõrvaotsad 4 suuruses (XS, S, M ja L) ning spetsiaalsed ripatsid 3 suuruses (S, M ja L). See võimaldab teil Free Pro 2 veelgi kohandada ja anda neile suurema stabiilsuse.

Kõrvaklapid/TW303B/5

Tööaeg kuni 30 tundi

Ärge muretsege oma kõrvaklappide liiga sageli laadimise pärast. Free Pro 2 suudab ühe laadimisega esitada muusikat kuni 6 tundi (kui ANC-mürasummutus on keelatud). Pakendist leiad ka praktilise alumiiniumsulamist korpuse, millega saab seda aega pikendada ligikaudu 30 tunnini. Peakomplekt toetab ka kiiret laadimist. Neil kulub 2 tunni jooksul jooksmiseks umbes 10 minutit! Lisaks saab ümbrist laadida kas USB-C kaabli abil või juhtmevabalt.

Kõrvaklapid/TW303B/1

Vaid paar puudutust

Peakomplekti kasutamine on uskumatult lihtne ja mugav – te ei pea iga kord oma telefoni järele sirutama. Free Pro 2-l on sisseehitatud puuteplaadid selliste funktsioonide jaoks nagu taasesituse peatamine ja jätkamine, lugude vahetamine, kõnedele vastamine ja nendest keeldumine, kõne katkestamine, hääleassistendi aktiveerimine, režiimide valimine ja isegi helitugevuse reguleerimine. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses!

Kõrvaklapid/TW303B/2

Bluetooth 5.2

Free Pro 2 on varustatud täiustatud AIROHA AB1562A kiibiga ja toetab uusimat Bluetooth 5.2, mis tagab väiksema energiatarbimise ning kiire, stabiilse ja usaldusväärse edastuse. Lisaks ühendub iga kõrvaklapp eraldi valitud seadmega, nii et saate neid vabalt kasutada. Samuti on mängurežiim, mis pakub madalat latentsust, umbes 80 ms. Nautige sujuvat mängu ja saavutage suurepäraseid tulemusi!

Kõrvaklapid/TW303B/6

Kasti sisu:

  • Tasuta Pro 2 kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Kummist kõrvaotsad (XS, S, M, L)
  • Riidepuud (S, M, L)
  • USB C kaabel
  • juhiseid
Tootja EarFun
Nimi Tasuta Pro 2
Mudel TW303B
Värv Must
Sõida 6 mm
Mikrofonide arv 6 (3 kõrvaklappide kohta)
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi sagedus 2,402–2,48 GHz
Bluetoothi edastamise jõudlus <7 dBm
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Vahemik kuni 15 m (ilma takistusteta)
Aku mahutavus 2x 35 mAh (kõrvaklapid), 420 mAh (ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaeg Umbes 1 tund
Korpuse laadimise aeg Umbes 2 tundi (USB-C kaabel) / umbes 3,5 tundi (juhtmeta laadija)
Taasesituse aeg Mürasummutus ANC väljas kuni 6 tundi/kuni 30 tundi koos kohvriga;
ANC-mürasummutus on lubatud kuni 5 tundi/kuni 25 tundi koos kohvriga; (Tööaeg varieerub sõltuvalt helitugevusest ja helisisu tüübist)
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Veekindel IPX5
Mõõtmed 66,6x25x28,5 mm
Kaal 38g
Ühe kõrvaklapi kaal 4,1 g
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles