Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Free 1S kõrvaklapid (mustad)

TWS EarFun Free 1S kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1461151
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Free 1S TWS juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

EarFun Free 1S on juhtmevabad kõrvaklapid, mis võimaldavad teil kuulata oma lemmikmuusikat. See on varustatud 7 mm draiveritega, mis tagab fantastilise helikvaliteeti. Sisseehitatud mikrofonid ja ENC-tehnoloogia võimaldavad teil vabalt rääkida, olenemata asukohast. Nende tööaeg ulatub kuni 30 tunnini. Peakomplekti on lihtne kasutada intuitiivsete puuteplaatidega ja rakendus annab juurdepääsu lisafunktsioonidele. Kõrvaklappide ergonoomiline disain pakub võrreldamatut mugavust isegi pika kasutusaja jooksul.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/1

Sukelduge muusikasse

EarFuni abil ei pea te isegi voodist tõusma, et tunda end nagu kontserdil. Kõrvaklappidel on suurepärase helikvaliteedi tagamiseks dünaamilised 7 mm komposiitdraiverid. Nii saate nautida sügavat bassi, rikkalikke detaile ja muljetavaldavalt selget heli.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/10

Katkematu signaaliedastus

Unustage ühenduse probleemid! Peakomplekt kasutab uuenduslikku Bluetooth 5.0 ühendust, et tagada kiire, stabiilne ja usaldusväärne ühendus. Samal ajal suureneb selle ulatus 15 m-ni, mis suurendab kasutusvabadust.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/5

Mugav puutetundlik juhtimine

Kõrvaklappide käsitlemine on ülilihtne ja mugav – enam ei pea iga kord kätt nutitelefoni järele sirutama! Tasuta 1S-il on täpsed puutepaneelid, mis võimaldavad teil reguleerida helitugevust, vastata kõnedele ja neist keelduda, juhtida muusikapleierit ja käivitada nutikas häälassistent. Kõik olulisemad funktsioonid on nüüd teie käeulatuses!

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/8

Kuni 30 tundi muusika kuulamist

Kuulake oma lemmiklaule nii palju kui soovite. Sisseehitatud aku tagab kuni 6 tundi tööaega. Kaasasoleva laadimisümbrisega saab seda aega pikendada 30 tunnini! Kõrvaklapid toetavad ka kiirlaadimist, mis tähendab, et 2-tunniseks kasutuseks kulub vaid 10 minutit laadimist. Lisaks saate ümbrist laadida kas USB-C kaabli abil või juhtmevabalt.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/4

Loodud vestluseks

Saate rääkida telefoniga kõikjal - nüüd ei sega teid miski. Igal kõrvaklapil on kaks sisseehitatud mikrofoni, mis salvestavad täpselt teie häält. Nad kasutavad ka täiustatud mürasummutustehnoloogiat, mis filtreerib välja kogu ebavajaliku taustmüra. See tähendab, et saate hõlpsalt helistada isegi rahvarohkes rongijaamas või kaubanduskeskuses – helistaja kuuleb kindlasti, mida te ütlete.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/7

Teie unistuste mugavus

Nautige maksimaalset mugavust. Kõrvaklapid istuvad ideaalselt kõrvadesse ega tekita ebamugavust ega väsimust. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4,4 grammi, nii et te ei tunne seda isegi oma kõrvas. See on ka IPX7 veekindel, nii et vihma- või higipiisad ei kujuta endast ohtu. Leiate 3 paari erineva suurusega vahetatavaid kõrvapatju, et saaksite kõrvaklappe veelgi oma vajaduste järgi kohandada.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/2

Rohkem funktsioone rakendusega

Kõrvaklappide lisafunktsioonidele pääsete juurde rakenduse EarFun Audio abil. Tasuta rakendus on saadaval nii Androidi kui Apple'i kasutajatele. Rakenduse abil saate reguleerida ekvalaiseri sätteid, kontrollida aku taset ja muuta puuteplaadi funktsioone.

Earfun/TW100S-B-Free-1S-must/6

Paki sisu

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • Varurehvid x3 (S/M/L)
  • USB-C-USB-A kaabel
  • juhiseid
Tootja EarFun
Mudel Tasuta 1C
Värv Must
Trafod 7 mm
Bluetooth Versioon 5.0
Bluetoothi sagedus 2,402–2,480 GHz
Bluetoothi edastamine võimsus <7 dBm
Bluetoothi profiilid A2DP/AVRCP/HFP/HSP
Vahemik kuni 15 m
Aku mahutavus 2x 40 mAh (kõrvaklapid) / 500 mAh (ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaeg 1,5 tundi
Korpuse laadimise aeg 2,5 tundi (juhtmega) / 3,5 tundi (juhtmevaba)
Tööaeg Kuni 7 tundi / kuni 23 tundi (koos korpusega) (tööaeg varieerub sõltuvalt esitatavate helifailide helitugevusest ja tüübist)
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Veekindel IPX7
Mõõtmed 80 x 39 x 33 m
Kaal 52 g
Omadused
ANC EI
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles