Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun AirMini2 kõrvaklapid (valged)

TWS EarFun AirMini2 kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1462821
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS EarFun AirMini2 kõrvaklapid (valged)

EarFun AirMini 2 abil saate nautida fantastilist helikvaliteeti ja mugavust ilma igasuguste kompromissideta. Varustatud 10 mm draiveritega, edastavad need rikkalikult üksikasjalikku, selget ja loomulikku heli. Need pakuvad laadimisümbrisega kuni 24 tundi muusika taasesitamist ja sisseehitatud mikrofonidega saate lähedastega ühenduses olla kõikjal, kus te ka poleks. Kõrvaklapid on ka kerged, kompaktsed ja mugavad pikka aega kanda.

Kõrvaklapid/TW203W/8

Suurepärane helikvaliteet

Avastage EarFun AirMini 2 abil heli uus mõõde. Kõrvaklappidel on 10 mm komposiitdraiverid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. Detailide rikkus, võimas ja sügav bass ning kristallselge heli panevad teid oma lemmiklugudesse uuesti ja uuesti armuma. Ükskõik, kas olete roki, hip-hopi või klassikalise muusika fänn, need kõrvaklapid annavad teile hämmastava heli!

Kõrvaklapid/TW203W/2

Kuni 24 tundi taasesitust

Kas lähete pikale reisile? Võtke AirMini 2 kaasa ja kuulake muusikat nii palju kui soovite! Võimas aku tagab kõrvaklappide pideva kasutamise kuni 6 tundi ilma laadimiseta. Komplektiga on kaasas ka laadimisümbris, mis võimaldab kõrvaklappe kuni 3 korda laadida. See võimaldab muusikat mängida isegi terve päeva ilma katkestusteta!

Kõrvaklapid/TW203W/7

Helistage vabalt

Nüüd saate telefoniga rääkida isegi väga rahvarohketes kohtades! Kõrvaklapid on varustatud 2 kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestavad täpselt teie häält, välistades kõrvalised helid. Nii võite olla kindel, et teie helistajad kuulevad kogu olulist teavet, mida soovite nendega jagada.

Kõrvaklapid/TW203W/1

Mängusõpradele

Kas olete valmis unustamatuks seikluseks? EarFun AirMini 2 kõrvaklapid võimaldavad teil sukelduda virtuaalsesse maailma! Need pakuvad mängijatele mõeldud spetsiaalset režiimi, mis pakub madalat latentsust 100 ms. Selle tulemusel saate nautida täiuslikku heli ja pildi sünkroonimist. Nüüd kuulete hõlpsalt roomava vastase samme ja saavutate mängus järjekordse võidu!

Kõrvaklapid/TW203W/4

Kerge ja kompaktne

EarFun AirMini 2 kõrvaklapid sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks! Ja seda kõike tänu kõrvaklappide väikesele ja kergele disainile - iga kõrvaklapi kaal on vaid 3,8 g Tänu ergonoomilisele disainile unustate, et kannate neid! Komplekt sisaldab ka vahetatavaid otsikuid, mis võimaldavad teil kõrvaklappe veelgi kohandada vastavalt oma eelistustele. Pealegi ei valmista nende sidumine teile probleeme – peate lihtsalt ühendama kõrvaklapid valitud seadmega üks kord ja need loovad sellega iga kord automaatselt ühenduse.

Kõrvaklapid/TW203W/6

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • USB laadimiskaabel
  • asenduskorgid x2
  • kasutusjuhend
Tootja EarFun
Mudel AirMini 2 (TW203)
Värv Valge
Andurid 10 mm
Töötunnid Kuni 6 tundi Kuni 24 tundi koos laadimisümbrisega
Kõrvaklappide kaal 3,8 g
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles