Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun AirLite kõrvaklapid (mustad)

TWS EarFun AirLite kõrvaklapid (mustad)
Pole laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1463018
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS EarFun AirLite kõrvaklapid (mustad)

Nautige suurepärast helikvaliteeti ja selgeid telefonikõnesid kõikjal. Juhtmeta kõrvaklappidel TWS EarFun AirLite on kerge, ergonoomiline disain ja 13 mm draiverid ruumilise hi-fi heli jaoks. Neli mürasummutavat mikrofoni võimaldavad vabalt suhelda ning Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab usaldusväärse edastuse. Laadimiskohver võimaldab pikendada seadmete tööaega kuni 30 tunnini ja on varustatud digitaalse laadimistaseme näitava ekraaniga.

Earfun/TW204B-must/11

Hi-Fi kvaliteetne heli

Avastage kõrgeima kvaliteediga stereoheli. EarFun AirLite on varustatud 13 mm komposiitdraiveritega, mis tagavad võimsa bassi ja kristallselged kõrged helid. Lisaks kasutavad kõrvaklapid DSR-tehnoloogiat ja garanteerivad kadudeta HD-heli taasesituse. Nüüd saate täielikult oma lemmikmuusikasse sukelduda, hinnates detailirikkust.

Earfun/TW204B-must/2

4 mikrofoni ja ENC funktsioon

Tänu täiustatud 4-mikrofonisüsteemile koos ENC-funktsiooniga saate nautida paremat kõnekvaliteeti. See täiustatud tehnoloogia kõrvaldab soovimatu taustmüra selge ja selge suhtluse jaoks. EarFun AirLite kõrvaklapid toetavad ka SBC ja AAC koodekeid, pakkudes ülimat helikvaliteeti nii muusika kui ka telefonikõnede jaoks.

Earfun/TW204B-must/4

Bluetooth 5.3

Las ühendusprobleemid jäävad minevikku. Kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat ning kahe kanaliga edastusega saate nautida stabiilset heli ilma häireteta. Minimaalne voolutarve võimaldab pikendada seadmete tööaega ning mängusõbrad hindavad kindlasti madalat latentsust. Pealegi ühenduvad kõrvaklapid pärast esimest sidumist automaatselt teie seadmega niipea, kui avate ümbrise. Tunnetage, kui mugav see on!

Earfun/TW204B-must/5

Lai ühilduvus

EarFun kõrvaklapid ühilduvad iOS ja Android seadmetega. Saate neid edukalt kombineerida sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonidega. Nautige oma lemmikmuusikat, helistage tasuta ja vaadake filme ilma piiranguteta!

Earfun/TW204B-must/1

Digitaalne ekraan ja pikk aku tööiga

Digitaalekraan võimaldab jälgida iga kõrvaklapi ja ümbrise laetuse taset. Nii võid olla kindel, et seadmed ei tühjene ootamatult valel ajal. Nüüd võivad teie lemmiklaulud teiega igal ajal kaasas olla! Ühest laadimisest piisab, et kõrvaklapid töötaksid 5 tundi. Laadimisümbris võimaldab pikendada seda aega 30 tunnini. Teie aku on tühi ja peate kodust lahkuma? Pole probleemi – 10 minutist energia taastamisest piisab, et nautida muusikat veel 2 tundi.

Earfun/TW204B-must/3

Intuitiivsed juhtnupud

EarFun AirLite kõrvaklappide juhtimine on lihtne ja intuitiivne. Puutepaneelid pakuvad lihtsat juurdepääsu erinevatele funktsioonidele, puudutades lihtsalt vastavat kõrvaklappi. Nüüd saate vabalt sissetulevatele kõnedele vastata, lugusid kerida ja muuta, taasesitust peatada või jätkata ning helitugevust reguleerida. Unustage vajadus telefoni välja võtta ja nautige oma unistuste mugavust!

Earfun/TW204B-must/6

Kerge disain ja IPX7 veekindel.

EarFun AirLite kõrvaklappidel on kerge disain, mis kaalub alla 4 g ühe kõrvaklapi kohta, võimaldades teil nautida mugavat kasutamist pikka aega. Samuti väärib märkimist, et see on IPX7 tasemel veekindel. Varustus on pritsme- ja higikindel ning võib kaasas olla ka intensiivsete treeningute ajal.

Earfun/TW204B-must/8

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja EarFun
Mudel TW204B
Andurid 13 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi kodekid AAK, SBK
Maksimaalne ülekandeulatus 15 m
Laadimisaeg 1 tund (kõrvasiseste kõrvaklappide jaoks); 1 tund (USB-C laadimisümbrise jaoks)
Mänguaeg 5 tundi (ilma laadimisümbristata) või 30 tundi (laadimisümbrisega)
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Veekindel IPX7
Toru mõõtmed 38,45 x 16,5 mm
Kõrvaklappide kaal 4 g
Laadimiskorpuse mõõtmed 54,5 x 49,6 mm
Värv must
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles