Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Air S kõrvaklapid, ANC (valge)

TWS EarFun Air S kõrvaklapid, ANC (valge)
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1461313
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Air S Wireless TWS, ANC kõrvaklapid (valged)

Kas otsite kõrvaklappe, mis pakuvad suurepärast heli ja mida on ka väga mugav kanda? Earfun TW201W sobib teile ideaalselt! Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale garanteerib see stabiilse ühenduse ja veelgi enam – saate kuulata muusikat kuni 30 tundi! Spetsiaalne aktiivne mürasummutustehnoloogia filtreerib müra tõhusalt välja, et saaksite nautida selgeid ja selgeid telefonikõnesid. Earfuniga ei saa sind miski peatada!

Kõrvaklapid/TW201W/2

Suurepärane heli

Uusima tehnoloogiaga pakuvad Earfun kõrvaklapid ülimat helikvaliteeti. See on varustatud stabiilse Bluetooth 5.2 ühendusega, mis laiendab sideulatuse 15 meetrini, võimaldades teil vabalt liikuda ilma signaali kaotamata. Veelgi enam, 10 mm komposiitvillast dünaamilised draiverid pakuvad võimsat, rikkalikku bassi, hingestatud kõrgeid helisid ja selgeid helisagedusi. 100 ms madala latentsusajaga režiim parandab filmide ja mängude vaatamise kvaliteeti.

Kõrvaklapid/TW201W/3

Loodud vestluseks

TW201W kõrvaklapid sobivad mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka helistamiseks. Sellel on aktiivne mürafiltri tehnoloogia, mis filtreerib taustmüra kuni 30 dB. See muudab teie hääle rääkimisel selgemaks. Nii olete kindel, et kuulete iga teise inimese sõna isegi rahvarohkes bussis või kaubanduskeskuses.

Kõrvaklapid/TW201W/5

Pikk aku tööiga

Earfun kõrvaklapid on varustatud mahuka akuga, mis tagab muljetavaldava aku tööiga kuni 30 tundi – 6 tundi ühe laadimisega pluss veel 24 tundi laadijaga, kui mürasummutuse režiim on välja lülitatud, peavad kõrvaklapid vastu kuni 5 tundi. tundi. tundi ühe laadimisega pluss 20 tundi laadijaga. Lisaks võimaldab kiirlaadimine vaid 10-minutilise laadimisega mängida 2 tundi.

Kõrvaklapid/TW201W/8

Mugav kasutamine

Rakendus EarFun Audio pakub teile veelgi rohkem võimalusi. Saate hõlpsasti kohandada heli vastavalt oma vajadustele. Lisaks võimaldab lihtne ümberlülitusfunktsioon ühendada korraga kahe seadmega, näiteks mobiiltelefoni ja tahvelarvutiga. Earfuni kõrvaklapid on ka IPX5 higi- ja veekindlad ning neil on ergonoomiline disain, mis sobib mugavalt kõrva. Saate aktiveerida ka häälassistendi, muutes kõrvaklappide kasutamise veelgi lihtsamaks.

Kõrvaklapid/TW201W/7

Tootja Meelelahutus
Mudel TW201W
Bluetooth 5.2
Bluetoothi sagedus 2,402 GHz – 2,48 GHz
Bluetoothi profiil A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Töövahemik kuni 15 m
Peakomplekti aku mahutavus 40 mAh x 2
Aku mahutavus 500 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg 1 tund
Korpuse laadimise aeg 2 tundi (USB-C kaabli kaudu), 3,5 tundi (juhtmevaba laadijaga)
Mänguaeg kuni 30 tundi
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Mõõtmed 56 x 65 x 31 mm
Kaal 52 g
Värv Valge
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles