Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Air Pro 3 kõrvaklapid, ANC (must)

TWS EarFun Air Pro 3 kõrvaklapid, ANC (must)
Pole laos
  • 60.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.33 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1461150
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Air Pro 3 juhtmevabad TWS-kõrvaklapid, ANC (must)

EarFun Air Pro 3 TWS kõrvaklappidega saate oma lemmiklaulud uuesti avastada. See toetab Qualcomm aptx adaptiivset koodekit ja sisaldab 11 mm titaandraivereid fantastilise helikvaliteedi tagamiseks. See kasutab ANC Quiet Smart 2.0 tehnoloogiat ja cVc 8.0 mürasummutust, et saaksite muusikat kuulata ja telefoniga rääkida ka mürarikastes kohtades. Sellel on ka sisseehitatud mikrofonid ning Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ja välkkiire signaaliedastuse. Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab uskumatu mugavuse ja seda on puutepaneeli abil lihtne juhtida.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/4

Kuulake kõiki üksikasju

Avastage oma armastus muusika vastu uuesti Air Pro 3 abil. Kõrvaklappidel on 11 mm titaandraiverid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. See tagab kristallselge ja üksikasjaliku heli ning võimsa ja sügava bassi. Nüüd tunnete end nagu kontserdil!

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/11

Sukelduge muusikasse

Unustage tüütu müra ja nautige oma muusikat rohkem! Air Pro 3 Quiet Smart 2.0 kasutab hübriidset ANC-mürasummutust, mis filtreerib usaldusväärselt välja välised helid kuni 43 dB. Nii saate oma lemmikesitusloendeid segamatult kuulata, olenemata asukohast – nüüd ei häiri teid miski!

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/12

Loodud vestluseks

Nüüd saate hõlpsalt telefoniga rääkida ka väga mürarikastes kohtades! Mõlemal kõrvaklapil on kolm sisseehitatud mikrofoni, mis võtavad hõlpsalt vastu iga sõna. Samuti toetavad need täiustatud cVc 8.0 mürasummutussüsteemi, mis filtreerib välja kogu soovimatu taustmüra. Võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad kõike, mida te ütlete.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/3

Usaldusväärne ühendus

Nautige stabiilset traadita ühendust! Air Pro 3 kasutab uuenduslikku Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse teie valitud seadmega, tarbides samal ajal vähem energiat. Lisaks saate selle korraga ühendada kahe seadmega.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/9

Tööaeg kuni 45 tundi

Kuulake muusikat piiranguteta! Sisseehitatud aku tagab kuni 9 tundi katkematut tööd. Veelgi enam, saate kaasasoleva laadimisümbrise abil seda aega pikendada kuni 36 tunnini. See toetab ka kiirlaadimist, nii et vajate veel vaid 10 minutit, et veel 90 minutit muusikat nautida. Laadimisümbrist saab laadida USB-C kaabli abil (kaasas) või juhtmevabalt.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/8

Mugavust silmas pidades

EarFun on kujundanud kõrvaklapid, et pakkuda kasutajatele maksimaalset mugavust. Air Pro 3 järgib ideaalselt teie kõrvade kuju ega tekita ebamugavust isegi pärast tundidepikkust muusika kuulamist. Pakett sisaldab ka 4 paari erinevas suuruses vahetatavaid vahetükke, et saaksid neid veelgi isikupärastada. See on ka IPX5 veekindel, nii et vihm ega higi ei häiri teid ning sellel on mugavaks kogemuseks sisseehitatud puutepaneelid.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/1

Rakendus

Kas soovite kasutada veelgi rohkem funktsioone? Või reguleerida oma kõrvaklappe? Installige rakendus EarFun Audio – selle leiate Google Play poest ja App Store'ist. Saate juurde pääseda ekvalaiseri sätetele, kontrollida aku taset ja muuta puuteplaadi funktsioone.

Earfun/TW500B-Air-Pro-3-must/2

Paki sisu

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • USB-C-USB-A kaabel
  • Asenduspadjad x4 (XS/S/M/L)
  • juhiseid
Tootja EarFun
Mudel Air Pro 3
Värv Must
Trafod 11 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi kodekid LC3/AAS/SBK
Mikrofonide arv 6 (3 telefoni kohta)
Tööaeg Kuni 9 tundi / kuni 36 tundi koos laadimisümbrisega
Veekindel IPX5
Rakendus EarFun Audio
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles