Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Air Pro 2 kõrvaklapid, ANC (must)

TWS EarFun Air Pro 2 kõrvaklapid, ANC (must)
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1457144
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Air Pro 2 TWS kõrvaklapid

EarFun Air Pro 2 on TWS juhtmevabad kõrvaklapid, millel on ANC hübriidmürasummutuse tugi ja 10 mm draiverid. Need pakuvad fantastilist helikvaliteeti ja mitut taasesitusrežiimi, mille vahel valida. Nende tööaeg koos laadimisümbrisega ulatub 34 tunnini. Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse signaaliedastuse ning sisseehitatud puutepaneelid võimaldavad kõrvaklappe mugavalt juhtida.

Kõrvaklapid/TW300B/6

Kõrge helikvaliteet

Avastage oma lemmiklaulud uue ja parema kvaliteediga. Kõrvaklapid on varustatud 10 mm titaankomposiit dünaamiliste draiveritega. See võimaldab neil luua selget, rikkalikult detailset heli, teravaid kõrgeid helisid ja täiustatud sügavat bassi. EarFuni abil avastate, kui nauditav muusika võib olla!

Kõrvaklapid/TW300B/4

QuietSmart 2.0 hübriidmürasummutus koos aktiivse mürasummutusega

Väsinud tüütust mürast? Air Pro 2 aitab teil unustada! Kõrvaklapid toetavad QuietSmart 2.0 hübriidmürasummutust koos aktiivse mürasummutusega, mis vähendab soovimatut müra kuni 40 dB. Muusikat saate mugavalt kuulata ka tuulistes tingimustes – Air Pro 2 vähendab automaatselt tuulemüra. Pole enam tüütuid helisid!

Kõrvaklapid/TW300B/8

3 mängurežiimi

Kohandage oma peakomplekt vastavalt oma vajadustele. Air Pro 2 pakub teile 3 mängurežiimi. Tavarežiimis saate nautida suurepärast helikvaliteeti koos passiivse müra vähendamisega. Mürasummutusrežiimis filtreerivad kõrvaklapid soovimatu müra, võimaldades teil müra kõrvaldada. Režiimiga Ambient Sound saate kuulata muusikat, kuuldes samal ajal, mis teie ümber toimub. Nii ei jää ka lennujaamas olulist teadet tegemata!

Kõrvaklapid/TW300B/10

Telefoniga rääkima

Nüüd saate probleemideta telefoniga rääkida isegi mürarikastes kohtades, näiteks supermarketites või bussides. Teie vestluskaaslased kuulevad teid hästi! Iga kõrvaklapp on varustatud 3 mikrofoniga. Air Pro 2 toetab ka ENC-d ja täiustatud müra vähendamise algoritmi. See mitte ainult ei salvesta teie häält suurepäraselt, vaid filtreerib välja ka soovimatu taustmüra.

Kõrvaklapid/TW300B/2

Kuni 34 tundi muusikat

Kuulake muusikat nii palju kui soovite. Kui lülitate ANC-müra filtreerimise välja, võib Air Pro 2 kesta kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimiskarp pikendab seda aega ligikaudu 27 tunni võrra. Nii saate kuulata oma lemmiklugusid kokku kuni 34 tundi! Peakomplekt toetab ka kiiret laadimist. Saate jätkata kuulamist veel 2 tundi umbes 10 minuti pärast. Lisaks saab laadimisümbrist laadida USB-C kaudu ja juhtmevabalt.

Kõrvaklapid/TW300B/1

Bluetooth 5.2

Valige juhtmevaba vabadus. Air Pro 2 kasutab kiireks, stabiilseks ja usaldusväärseks andmeedastuseks uusimat Bluetooth 5.2. Samuti kulub vähem energiat. Veelgi enam, iga kõrvaklapp ühendatakse iseseisvalt teie valitud seadmega. Nii saate hõlpsalt kasutada mõlemat korraga või eraldi – ainult vasakut poolt või ainult paremat poolt.

Kõrvaklapid/TW300B/7

Kohandatud teie vajadustele

Air Pro 2 kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrvadesse ja pakuvad ületamatut mugavust. Neil on kolmes suuruses vahetatavad sisetükid (S, M ja L), nii et saate neid kohandada vastavalt oma vajadustele. IPX5 veekindluse reiting tähendab, et saate muusikat kuulata treenides või vihma käes. Kõrvaklapid tuvastavad ka, kui heli kostub teie kõrvus, ning peatavad või jätkavad vastavalt taasesitust automaatselt.

Kõrvaklapid/TW300B/3

Puutetundlik juhtimine

EarFuniga on kõik vajalik alati käepärast. Air Pro 2-l on lihtsalt kasutatav puuteplaat. Sa ei pea enam iga kord oma telefoni järele sirutama! Nüüd on teil vaja vaid paar puudutust esituse peatamiseks/jätkamiseks, lugude vahetamiseks, hääleabi aktiveerimiseks, kõnele vastamiseks, kõne lõpetamiseks või isegi helitugevuse reguleerimiseks.

Kõrvaklapid/TW300B/5

Paki sisu:

  • EarFun Air Pro 2
  • Laadimiskarp
  • USB-C kaabel
  • Silikoonpadjad A (S, M, L)
  • Silikoonpadjad B (S, M, L)
  • juhiseid
Bränd EarFun
Nimi Air Pro 2
Mudel TV300B
Värv Must
Energia muundur 10 mm
Mikrofonide arv 6 (3 kõrvaklappide kohta)
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi sagedus 2,402–2,48 GHz
Bluetoothi edastamise jõudlus <7 dBm
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Vahemik kuni 15 m (ilma takistusteta)
Aku mahutavus 2x 45 mAh (kõrvaklapid), 500 mAh (ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1 tund
Korpuse laadimise aeg Umbes 2 tundi (USB-C kaabel) / umbes 3,5 tundi (juhtmeta laadija)
Tööaeg Mürasummutus ANC väljas kuni 7 tundi/kuni 34 tundi koos ümbrisega;
ANC mürasummutamine väljas kuni 6 tundi/kuni 30 tundi koos kohvriga; (Tööaeg varieerub sõltuvalt helitugevusest ja helisisu tüübist)
Sissepääs 5V DC 1A
Veekindel IPX5
Mõõtmed 65x52x31,8 mm
Kaal 53 g
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles