Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS EarFun Air kõrvaklapid (mustad)

TWS EarFun Air kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1457140
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun Air TWS kõrvaklapid

EarFun Air on juhtmevaba TWS-kõrvaklapp, millel on suurepärase helikvaliteedi tagamiseks dünaamilised 6 mm draiverid. Laadimisümbrisega töötavad need kuni 35 tundi ning 4 mikrofoni abil saab mugavalt telefoniga rääkida. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse ühenduse ja lihtsalt kasutatavad puuteplaadid võimaldavad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Earfun/TW200B-must/7

Muljetavaldav heli

Kas soovite kvaliteetset heli? EarFun Air ei valmista pettumust! 6 mm komposiitdünaamilised draiverid pakuvad täiustatud sügavat bassi, rikkalikke detaile ja täiuslikku harmooniat. Samuti tagavad need äärmiselt madala moonutuse. Kuulake, kui hästi teie lemmiklaulud kõlavad, ja avastage uuesti muusika võlu!

Earfun/TW200B-must/2

Ideaalne kõne kvaliteet

Kas räägite supermarketis osteldes või rahvast täis bussis telefoniga? Võtke lihtsalt telefon ja nautige täiuslikku kõnekvaliteeti! Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga usaldusväärse heli salvestamiseks ja kuni 80% taustmüra filtreerimiseks, nii et teie häält kostab kuni 3 korda paremini! Nüüd võite olla kindel, et helistaja kuuleb teid probleemideta.

Earfun/TW200B-must/3

Pikk aku tööiga

Nautige pikka aku kasutusaega. EarFun Air suudab ühe laadimisega esitada muusikat kuni 7 tundi. Need sobivad ideaalselt koju, tööle ja reisile. Lisaks saab kaasasolevat laadimisümbrist kasutades seda aega pikendada ligikaudu 35 tunnini. Te ei pea liiga kaua ootama, kuni teie kõrvaklapid on taas kasutamiseks valmis. Umbes 10-minutilise laadimisega võivad need töötada veel 2 tundi! Lisaks saab ümbrist laadida mitte ainult USB-C kaabli abil, vaid ka juhtmevabalt.

Earfun/TW200B-must/6

Loodud teie mugavuse huvides

Kõrvaklapid on väga kerged ja mugavad-mõlemad kaaluvad vaid 5,4g Sobivad hästi ja ei kuku välja isegi liikvel olles. Tänu SweatShield tehnoloogiale on need ka IPX7 veekindlad, nii et higi ega vihmapiisad ei kahjusta neid. Kaasasolevaid vahetatavaid kõrvapatju on neljas suuruses (XS, S, M ja L), mis võimaldab teil EarFun Airi oma vajadustele vastavaks kohandada. Kõrvaklapid tuvastavad ka, kas see on teie kõrvades, ja peatavad/jätkavad esituse automaatselt vastavalt.

Earfun/TW200B-must/10

Bluetooth 5.0

Unustage ühenduse probleemid. EarFun Air toetab Bluetooth 5.0 kiireks, stabiilseks ja usaldusväärseks andmeedastuseks. Hilinemised ja kehv kvaliteet on vaid mälestused! Lisaks ühendub iga kõrvaklapp seadmega iseseisvalt. Nii saad neid kasutada nii, nagu sulle meeldib – mõlemat korraga, ainult vasakut või ainult paremat.

Earfun/TW200B-must/8

Puutepaneelid

Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses. Mugavaks tööks on EarFun Air varustatud puutepaneeliga. Enam ei pea iga kord oma nutitelefoni välja võtma! Näiteks saate mõne puudutusega taasesituse peatada/jätkama, lugu muuta, helitugevust reguleerida, kõnedele vastata/keelduda/lõpetada või isegi aktiveerida Siri või Google Assistanti.

Earfun/TW200B-must/5

Kasti sisu

  • EarFun Air kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Lisad (XS, S, M, L)
  • USB C kaabel
  • juhiseid
Bränd EarFun
Nimi Õhk
Mudel lTW200B
Värv Must
Sõida 6 mm
Mikrofonide arv 4 (2 kõrvaklapi kohta)
Bluetooth Versioon 5.0
Bluetoothi sagedus 2,402–2,48 GHz
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Vahemik kuni 15 m (takistusteta)
Aku mahutavus 55 mAh x2 (kõrvaklapid), 500 mAh (ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1,5 tundi
Laadimisaeg juhuks Umbes 2 tundi (USB-C kaabel) / umbes 3,5 tundi (juhtmeta laadija)
Tööaeg Kuni 7 tundi/kuni 35 tundi koos ümbrisega (käitusaeg sõltub helitugevusest ja helisisu tüübist)
Sissepääs 5 VDC / 1 A
Veekindel IPX7
Mõõtmed 53,3x52x34 mm
Kaal 51 g
Ühe kõrvaklapi kaal 5,4 g
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles