Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS Acefast T6 kõrvaklapid (hallid)

TWS Acefast T6 kõrvaklapid (hallid)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Acefast
Kauba ID: 1458567
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Acefast T6 kõrvasisesed kõrvaklapid (hallid)

Bluetooth 5.0 tehnoloogiaga veekindlad Acefast T6 kõrvaklapid muudavad muusika kuulamise veelgi nauditavamaks! Kõrvaklappide korpusesse on sisse ehitatud digitaalne ekraan, mis näitab järelejäänud aku taset. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga ja neil on müravähendusfunktsioon, nii et teie kõnede kvaliteet on täiuslik! Tänu puuteanduritele saate seadet juhtida lihtsalt ja mugavalt. Vastake kiiresti kõnele või vahetage lugu ilma telefoni välja võtmata!

Kõrge kvaliteeditase

Kõrvaklapid toetavad kiirlaadimistehnoloogiat. Korpuse aku mahutavus on 500 mAh, seega saab kõrvaklappe neli korda laadida, enne kui peate laadimiseks ümbrise enda ühendama. Kõrvaklapid võimaldavad ilma ümbrist kasutamata kuulata muusikat 4 tundi või rääkida telefoniga 3 tundi 70% helitugevusega. Toode on varustatud USB-C pordiga. Valida on 2 režiimi vahel: stereo ja üksik. T6-l on kõrge sünkroonimistase, mistõttu on see ideaalne mänguhuvilistele. Acefast kõrvaklapid tagavad sujuva mängimise ilma häireteta – Bluetooth 5.0 ühendus tagab täiusliku edastuse kuni 10 meetri kaugusel.

Läbimõeldud disain

T6 kõrvaklapid pole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka väga stiilsed! Silikoonist ümbris näeb hea välja ja kaitseb kõrvaklappe väga hästi. Värvi ühtlus tõstab toote esteetilist väärtust. Täiendav eelis on väiksus. Kõrvaklappide arendamisel keskenduti peamiselt kasutusmugavusele. Kõrvaklappide otsad on erakordselt pehmed, nii et saate neid pikka aega kasutada ilma ebamugavust tundmata. Lisaks saate neid kasutada mis tahes tingimustes, isegi vihma või intensiivse treeningu ajal, sest neil on IPX4 kaitse!

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Silikoonist kaitseümbris
  • Kõrvaklappide kustutuskummid x4 (XS/S/M/L)
  • USB/USB-C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Acephastus
Mudel T6
Värv Hall
Digitaalne ekraan VEL
bluetooth tehnoloogia 5.0
Sagedus 20Hz ~ 20kHz
Andmete ülekanne kuni 10 m
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh
Korpuse aku mahutavus 500 mAh
Mõõtmed 49,5 x 42,4 x 29,6 mm
Kaal 39,5 g
Veekindel IPX4
Kõlari suurus 6 mm
Kõlari efektiivsus 104 + 2 dB
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv hall
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles