Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TWS 1MORE Aero kõrvaklapid, ANC (valge)

TWS 1MORE Aero kõrvaklapid, ANC (valge)
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 AERO kõrvaklapid (valged)

1MORE Aero kõrvaklapid vastavad ka kõige nõudlikumate kasutajate ootustele! Need on varustatud 10 mm draiveritega, mis pakuvad kvaliteetset heli, ja Smart Loudnessi tehnoloogia võimaldab teil nautida fantastilist helikvaliteeti olenemata helitugevuse tasemest. Samuti toetavad nad pea jälgimise tehnoloogiat ja QuietMaxi mürasummutust. Tänu kvaliteetsetele DNN-algoritmiga mikrofonidele võimaldavad need peaaegu igas keskkonnas vabalt helistada. Neil on ka 4 ANC-režiimi, mis sukeldavad teid teie muusikasse. Rakendus võimaldab valida 12 ekvalaiseri seadistuse hulgast, mis kestavad kuni 28 tundi. Kõrvaklappidel on ergonoomiline ja veekindel disain.

Hämmastav helikvaliteet

Armuge uuesti muusikasse. Kõrge helikvaliteedi tagamiseks on kõrvaklapid varustatud 10 mm draiveritega. Selle tulemusena saate nautida detailide rohkust, madalate ja kõrgete sageduste täiuslikku tasakaalu ning võimsat ja sügavat bassi. Veelgi enam, saate oma muusikasse sukelduda kõikjal, kus viibite patenteeritud QuietMaxi mürasummutustehnoloogia abil, mis kõrvaldab kuni 42 dB soovimatu taustmüra. Aerol on ka Smart Loudnessi tehnoloogia, mis pakub teie muusikale rikkalikku heli mis tahes helitugevusega.

Mõeldud igaks olukorraks

Aero kõrvaklappidega saate täielikult keskenduda oma lemmiklaulude helidele isegi rahvarohketes ja mürarikastes kohtades. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud ANC-tehnoloogiat, mis pakub 4 erinevat režiimi. See muudab need kohanemiseks peaaegu igas olukorras. Adaptiivne ANC reguleerib automaatselt mürasummutustaseme vastavalt teie keskkonnale. Autos või metroos sõites on ANC Strong režiim ideaalne ja ANC Mild režiim pakub kohviku külastamisel maksimaalset mugavust. . Väga tuulistel päevadel on WNR-režiim hea valik, kuna see summutab automaatselt tuulemüra. Kas eelistate olla ühenduses oma ümbrusega? Valige läbipaistvusrežiim!

Sünkroonige iga liigutus heliga

Viige oma keelekümblus järgmisele tasemele. 1MORE Aero kõrvaklappidel on spetsiaalselt välja töötatud dünaamiline pea jälgimise tehnoloogia, mis tagab, et heli püsib seal, kus see olema peaks, isegi siis, kui liigutate pead. Siin tunnete end nagu tõelisel kontserdil! Kinkige endale unustamatu muusikaline elamus või sukelduge mängu veelgi rohkem!

Vaiksed vestlused kõikjal

Rääkige vabalt telefoniga kõikjal, kus te viibite. Rahvarohke kaubanduskeskus või võib-olla rongisõit? Nüüd pole see probleem! Igal telefonitorul on kuni 3 sisseehitatud mikrofoni, mis koos DNN-algoritmiga eraldavad teie hääle tõhusalt ümbritsevast mürast. Neid eristab ka kõrge vastupidavus häiretele. Aero kõrvaklappidega võite olla kindel, et teie ja teie vestluskaaslased kuulete üksteist ilma vähimagi probleemita!

Usaldusväärne ühendus

1MORE Aero kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.2, mis tagab stabiilse, kiire ja katkematu ühenduse valitud seadmega, tarbides samal ajal vähem energiat. Lisaks saate need ühendada korraga kahe seadmega ja nende vahel vabalt liikuda. Nüüd saate hõlpsalt vahetada taasesitust sülearvutiga töötamise ja telefoniga rääkimise vahel!

Tööaeg kuni 28 tundi

Unustage piirangud ja nautige oma kõrvaklappide pikka kasutusiga! Sisseehitatud aku tagab kuni 7 tundi katkematut tööd, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 5 tundi, kui see on sisse lülitatud. Samuti saate laadimisümbrisega pikendada nende aku kasutusaega kuni 28 tunnini. Kõrvaklapid toetavad ka kiirlaadimist – vaid 15 minutist laadimisest piisab, et need kestaks veel 3 tundi. Lisaks saab tänu Qi tehnoloogiale neid mugavalt juhtmevabalt laadida.

Ideaalne kaaslane igaks päevaks

Andke endale muusikat kuulates oma unistuste mugavus! Kõrvaklappide kerge disain tähendab, et te ei tunne neid isegi oma kõrvas: iga kõrvaklapp kaalub vaid 4,9 grammi. Need on ka IPX5 veekindlad, nii et higi või vihm ei takista teil lemmiklugusid kuulamast. Lisaks on teie käsutuses spetsiaalne rakendus 1MORE Music, mis pakub kuni 12 ekvalaiseri seadet.

Puutetundlik juhtimine

Nüüd on kõik olulisemad funktsioonid teie käeulatuses! Aero kõrvaklappidel on täpsed puutepaneelid lihtsaks juhtimiseks. Nende abiga saate mugavalt juhtida oma muusikapleierit, reguleerida helitugevust või hallata sissetulevaid kõnesid – ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele sirutama. Samuti saate kohe käivitada nutika häälassistendi – lihtsalt puudutage puuteplaati kolm korda!

Tootja 1 VEEL
Nimi AERO
Mudel ES903
Värv Valge
Andurid 10 mm
Takistus 32 oomi
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik 10 m (avatud ruum)
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus 40mAh x2 (kõrvaklapid)
450 mAh (kere)
Laadimisaeg 1 tund (kõrvaklapid)
2 tundi (juhtum)
Töötunnid Kuni 7 tundi
Kuni 28 tundi (koos ümbrisega)
Sissepääs 5V=1A
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX5
Ühe toru kaal 4,9 g
Korpuse kaal 45,2 g
Kõrvaklappide suurused Ligikaudu 39 x 20 x 24 mm
Korpuse mõõdud Ligikaudu 62 x 56 x 26 mm
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles