Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TwelveSouth HiRise Pro must, puidust kirjutuslaud

  • 192.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 64.33 €
Kaubamärgid TwelveSouth
Kauba ID: 1757800
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõstke oma iMac või Display täiesti uude stratosfääri
HiRise Pro on ilus reguleeritava kõrgusega kaasaegne alus, mis suurendab teie iMaci, iMac Pro või välist ekraani, et vähendada kaela pinget töötamise ajal. Laua segaduse vähendamiseks toimib metallist alus ka varustuse garaažina teie rahakoti, AirPodide, jaoturite ja kõvaketaste peitmiseks. Sellel tugeval alusel on kahepoolne metallist/pähklipuust iluvõre, mis sobib sujuvalt igasse seadistusse. Funktsionaalne ja ilus, see on ainus alus, mis on väärt praeguste iMacide, uue iMac Pro ja tipptasemel 4K / 5K ekraane (aluse laiusega 10 tolli või vähem) toetamist.

Kohandub teie õigele kõrgusele.
HiRise Pro tõstab teie ekraani mitmele kõrgusele (kuni peaaegu 4 tolli), pakkudes teile parema ergonoomilise disainiga seadistuse, et vähendada kaela ja selja pinget. Seda alust saate kasutada ka iMaci tõstmiseks teise ekraaniga samale kõrgusele. Pärast seadistamist integreerub HiRise Pro iMaci ja teiste ekraanidega, et näha välja nagu üks radikaalselt uus arvuti. Kui investeerite LG UltraFine 5K kuvarisse või uude iMac Prosse, siis miks peaks leppima ühe kõrgusega alusega või raamatuvirnaga?

Sisseehitatud garaažiruum töölauale.
Neile, kes edenevad segaduseta tööpinnal, meeldib teile, et HiRise Pro-l on palju peiduruumi jaoturite, kõvaketaste ja asjade (nt AirPodide, rahakoti või võtmete) hoidmiseks. Tuulutatav esivõre tagab peidetud kõvaketastele piisava õhuringluse. Kui sassis sassis kaablisega teie laual ajab teid hulluks, hoidke see võrk HiRise Pro sisse ja sisestage õige kogus kaablit aluse tagaküljel asuva kaablihalduspesa kaudu.

Püssimetallist terasest pealispinnaga nahast maandumisalus.
Veel üks HiRise Pro-sse sisseehitatud mugav funktsioon on pehmest elastsest nahast aluse peal olev autoteenindusalus. Kasutage seda nahkpatja oma iPhone'i või Apple Watchi esmase parkimis- ja laadimiskohana. HiRise Pro nahast voodriga ülaosa on ka ideaalne koht võtmete või prillide maha panemiseks.

Kaks erinevat välimust ühes stendis.
Kategooriasse "veel üks asi" kuulub HiRise Pro kahepoolne õhutatav iluvõre. Üks pool on püssimeall, mis sobib aluse korpusega, teisel pool aga elegantne kreeka pähkli sisekujundus. Võre hoitakse paigal võimsate väikeste magnetitega, nii et saate oma tööruumi või meeleolu täiendamiseks vahetada metallist pähklipuu vastu. Kõik need väikesed detailid moodustavad ühe vinge aluse, et täita teie ülim töölaua eesmärk.TwelveSouth HiRise Pro. Paigaldus: eraldiseisev. Toote värv: must, puit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles