Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trust GXT 863 Mazzi klaviatuur USB QWERTY Dutch Black

Trust GXT 863 Mazzi klaviatuur USB QWERTY Dutch Black
Pole laos
  • 84.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28.33 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1759902
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mehaaniline mänguklaviatuur kauakestvate, kiiresti reageerivate lülitite ja vikerkaarelainevalgustusega

Mängurežiim: sees

Trust GXT 863 Mazz on teie uus võimas instrument teie lemmikarvutimängude juhtimiseks. Mehaanilised Outemu RED lülitid on kiired, reageerivad ja kestavad kuni 50 miljonit klahvivajutust. N-klahviga ümberpööramine tagab, et iga nupuvajutus tõlgitakse mänguks ja mängurežiimi lubades jääte oma mängu sisse, isegi kui vajutate kogemata Windowsi klahvi. Hoidke oma pead mängus; hoia auhinnal silm peal.

Mehaaniline PUNANE

Trust Mazzi mehaanilised Outemu RED lülitid on loodud olema ülikiired ja reageerivad. See klaviatuur registreerib teie sisendi, mille minimaalne tõukejõud on 30 G (maksimaalselt 50 G) ja ainult 2 mm (kogu käigupikkus 4 mm), käivitab see klaviatuuri enne, kui mõistate, et nuppu vajutate. Neil on lineaarne tunne ja need kestavad kuni 50 miljonit klahvivajutust. Trust Mazz on ehitatud kestma.

Püsige mängus

Mazz on varustatud täis N-klahviga ümberminekuga. Tänu sellele kummitusvastasele tehnikale registreeritakse iga nupuvajutus ja ükski käsk ei jää märkamata. Ja mängurežiimi lubamisel on Windowsi klahv keelatud; see tagab, et teid ei visata mängust välja, kui vajutate kogemata hetke kuumuses Windowsi klahvi. Usaldage GXT 863 Mazzi. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvilüliti: Mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Klaviatuuri klahvide arv: 104. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles