Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trust GXT 490 FAYZO peakomplekt Juhtmega peapael Mootorratta USB Type-A must, valge

  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1875434
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GXT 490 FAYZO
Võimas kõrvapealne 7.1 USB-mängupeakomplekt kaasahaarava mängukogemuse jaoks

Ümbritse end heliga
Valmistuge Fayzoga löömiseks. Virtuaalse 7.1 ruumilise heli ja 50 mm draiveritega kuulete iga sõna, sammu, pauku, kolinat ja palju muud, et kogeda oma mänge nagu kunagi varem.

Mängi planeedi heaks
Mängige viisil, mis on kasulik teile ja planeedile. 85% taaskasutatud plastist keskkonnasõbraliku disainiga Fayzo aitab teil mängida kristallselge heli ja ka puhta südametunnistusega!

Kõrvale vastupandavalt mugav
Sellel peakomplektil, mis sobib ideaalselt maratoni mängimiseks, on ülimugavad kõrvapadjad ja reguleeritavad pööratavad kõrvaklapid, mis hoiavad teie pea terve päeva rõõmsana. Õndsus!

Mikrofon sisse, mikrofon välja
Teie meeskonnakaaslased vajavad teid, nii et veenduge, et nad jäädvustaksid iga teie sõna Fayzo mürasummutava mikrofoniga. Paindlik ja eemaldatav, selle saab isegi kokku voltida või täielikult ära võtta, kui seda pole vaja!

Süütage see
Sellel peakomplektil on nii stiil kui sisu. Reguleeritava mitmevärvilise RGB-valgustusega saate valida kolme erksavärvilise režiimi vahel, et lisada oma mänguseadistusele vinge lisand.

Kuulake ja olge kuuldud
Juhtige oma heli sujuvalt Fayzo hõlpsasti ligipääsetava helitugevuse regulaatori ja kõrvapealse mikrofoni vaigistusnupu abil. See tähendab vähem aega juhtnuppudega askeldamist ja rohkem aega mängimiseks!

Püsi ühenduses
Ärge kunagi laske lühikesel kaablil end tagasi hoida. Eriti pika 2-meetrise kaabli abil annab see peakomplekt teile vabaduse piiranguteta liikuda ja mängida, olenemata sellest, kui intensiivne see on.

Tee seda omal moel
Võtke Fayzo abil oma kuulamiskogemuse üle täielik kontroll. Kaasasolev arvutitarkvara võimaldab teil luua kohandatud EQ-sid, reguleerida mikrofoni ENC-d (keskkonnamüra summutus) ja peenhäälestada 7.1 heli – kui lahe see on?!

Platvormi partner
Fayzol on juba nii palju uskumatuid funktsioone, kuid selle ühilduvus arvuti, PS4 ja PS5-ga muudab selle veelgi paremaks! Olenemata sellest, millist platvormi eelistate, on see peakomplekt teie jaoks. Usaldage GXT 490 FAYZO-d. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutusala: Mootorratas. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaabli pikkus: 2 m. Kaal: 290 g. Toote värv: must, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles