Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trust GXT 489W FAYZO peakomplekt Juhtmega peapael Gaming must, valge

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1807589
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GXT 489W FAYZO
Võimsad kõrvapealsed mängupeakomplektid, mis on loodud arvuti, sülearvuti ja konsoolide jaoks

Valmis, peakomplekt, mine
Otsige mugavalt Fayzo mitmeplatvormilise mängupeakomplektiga. Kerge disaini, pehme võrk/nahast kõrvapatjade, reguleeritava metallist tugevdatud peapaela ja pööratavate kõrvaklappidega peakomplekt muudab teie mänguheli JA tunde hea.

Kõvera ees(komplekt).
Mis eristab seda peakomplekti teistest? Lisaks sellele, et teie mängud kõlavad paremini kui kunagi varem, muudab selle 35% taaskasutatud plastist koosnev ökoloogiline koostis ideaalseks partneriks säästlikumaks mängimiseks.

Täiustage oma heli
Ei tea, mis tunne oleks elada oma lemmikmängu sees? Ei imesta enam! Võimsate 50 mm draiveritega tekitab Fayzo meeletu heli tunde, nagu oleksite otse tegevuse keskmes

Muutke oma häält
Juhtige selle peakomplektiga oma meeskonnakaaslased ikka ja jälle võidule. Painduva eemaldatava mikrofoniga on lihtne oma sõpradega vajadusel selgelt suhelda või vajaduse korral asjad lahti võtta ja vaikseks jätta!

Keera see üles, lülita see välja
Kasutage oma helikogemusest maksimumi tänu Fayzo kergesti ligipääsetavale kõrvapealsele helitugevuse regulaatorile ja mikrofoni vaigistamisele. Ükskõik, kas soovite kuulda või teid kuulda, pakub see peakomplekt teile kõiki vajalikke valikuid!

Hoidke see ühendatud
Nautige kogu vajalikku paindlikkust tänu selle peakomplekti kaasas olevale 1,2-meetrisele punutud eemaldatavale kaablile. Kas mängite arvutis? Sellega on kaasas isegi 1-meetrine lisapikenduskaabel, mida saab töölauaga ühendada. See kõik on kaetud!

Mäng ilma piirideta
Fayzo ei ole valiv – kas eelistate mängida arvutis, konsoolis või mõnes muus seadmes, saate selle peakomplektiga seda teha. Sobib kõikidele 3,5 mm sisendiga seadmetele, nautige kõigi oma lemmikmängude suurepärast heli, olenemata platvormist. Usaldage GXT 489W FAYZO-d. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutus: Mängimine. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaabli pikkus: 1,2 m. Kaal: 255 g. Toote värv: must, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles