Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trust GXT 412 Celaz peakomplekti juhtmega peapael Gaming Black

Trust GXT 412 Celaz peakomplekti juhtmega peapael Gaming Black
Laos
  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1759855
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Varustatud võimsa heliga
GXT 412 Celaz mitmeplatvormiline mängupeakomplekt on varustatud võimsate 50 mm aktiivkõlaritega: kõik mängusisesed helidetailid edastatakse otse. Olenemata sellest, kas ühendate peakomplekti arvuti, sülearvuti või konsooliga – olete teel kõlavate võitude poole!

Lõputu mugavus
Suured, pehmed ja mugavad kõrvapealsed padjad koos reguleeritava metallist tugevdatud peavõruga annavad teile mugavuse, mida vajate pikkadeks mängusessioonideks. Sea end sisse ja valmistu mänguks!

Mitmeplatvormiline ühendus
Ühendage oma peakomplekt 1-meetrise põimitud kaabli kaudu näiteks PS4 või Xboxi kontrolleri või Switchiga või pikendage kaablit 1-meetrise pikenduskaabliga, et arvuti või sülearvutiga hõlpsalt ühendada.

Meeskonna jutt
Rääkige oma meeskonnakaaslastega nii, nagu oleksite kõik ühes ruumis. Reguleeritava mikrofoni selge heli tagab, et kommunikatsioonihäired ei saa teid enam lüüa. Usaldage GXT 412 Celazi. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutus: Mängimine. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaabli pikkus: 1 m. Kaal: 296 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles