Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Trust GXT 323C Caruse peakomplekti juhtmega peapaelaga mängukamuflaaži

  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Trust
Kauba ID: 1790094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võrgustikpolsterdatud mängupeakomplekt, paindliku mikrofoni ja võimsa bassiga, mõeldud personaalarvutite ja konsoolide jaoks.

Kuula äikest
Trust Carus kasutab suuri 50 mm draivereid, nii et kuulete kõike, mis mängu ajal toimub. Kvaliteetne heli müriseva bassiga; Seetõttu annab Carus teile mängu ajal ülekaalu. Ja tänu painduvale mikrofonile kuulevad teie meeskonnakaaslased teid täpselt sama hästi, kui teie neid kuulete.

Mängi oma mängu
Carusega on teil täielik kontroll selle üle, mida kuulete, mida teie meeskonnakaaslased kuulevad ja kuidas soovite mängida. Juhtige oma helitugevust kõrvaklappide juhtnuppudega ja vaigistage mikrofon ühe nupuvajutusega. Tänu 1,2-meetrisele lisakaablile töötab Trust Carus suurepäraselt kaasaegsetel konsoolidel, samas kui 1-meetrise pikendusega Y-kaabel võimaldab teil mängida mänguarvutis. See on. Sinu. Mäng!

Hoidke pea külmana
Heitke olukorrale pilk, kuulake, mida teie meeskonnakaaslased ütlevad, ja tehke võidukas otsus. Trust GXT 323C Carusega kuulete, mis on oluline, ja nemad kuulevad iga teie käsku. Suured ja mugavad kõrvapadjad on valmistatud võrkmaterjalidest, mis aitavad teil külma närvi säilitada isegi kõige intensiivsemate mänguseansside ajal. Usaldage GXT 323C Carust. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutus: Mängimine. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaabli pikkus: 1,2 m. Kaal: 361 g. Toote värv: kamuflaaž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles