Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart T7 Mini Purple Bluetooth-kõlar (lilla)

Tronsmart T7 Mini Purple Bluetooth-kõlar (lilla)
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1463194
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 Mini (lilla)

Tronsmart T7 Mini juhtmevaba kõlar paneb sind uuesti muusikasse armuma. Suurepärane heli ja võimas bass pakuvad unustamatut põnevust ning kahe kõlari ühendamise võimalus võimaldab täiustatud stereoheli. Üks laadimine tagab kuni 18 tundi taasesitust. Lisaks toob rütmiline LED-valgushow igale poole põneva atmosfääri. Seade kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse. IPX7 veekindluse reitinguga ei pea te välitegevuse ajal muretsema pritsmete pärast.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/6

Unustamatu muusikaline elamus

Kas olete valmis tõeliseks kõrvade pidusöögiks? Juhtmeta kõlar T7 Mini pakub suurepärast helikvaliteeti, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid audiofiile. Meloodilised soprani tämbrid ja tasakaalustatud bass annavad muusikale kordumatu harmoonia ja täidluse. Nüüdsest omandab iga noot uue kõla ning rikastub sügavuse ja dünaamikaga. Ükskõik, kas eelistate klassikalist muusikat või rütmilisi biite, ületab seade teie ootused, pakkudes võrratut helikvaliteeti. Lisaks, kui soovite kogeda veelgi muljetavaldavamat heliefekti, saate kasutada stereo sidumisfunktsiooni. Ühendage lihtsalt kaks T7-d. Minikõlarid ruumi täitva ruumilise heli jaoks.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/5

Erinevad ühendusviisid

Uusima Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga tagab T7 Mini sujuva ja stabiilse andmeedastuse teie seadmest, et saaksite muretu muusikaelamuse. Kuni 18-meetrise tööraadiusega avatud aladel saate vabalt liikuda, muretsemata ühenduse katkemise pärast. Kui aga eelistate traditsioonilisemat lahendust, saate kõlari ühendada ühilduva seadmega kaasasoleva AUX-kaabli abil. Lisaks on tootel TF/Micro SD kaardi pesa.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/2

IPX7 kaitse

Ära lase ilmal end takistada õues muusikat nautimast! T7 Mini on sertifitseeritud IPX7 veekindel, nii et saate selle muretult kaasa võtta basseini, randa või mis tahes õues seiklema.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/1

Pikk taasesitusaeg

Luba end pidevalt lõbustada. 2500 mAh akuga saate nautida esitusaega kuni 18 tundi (väljalülitatud LED-taustvalgustusega) või kuni 8 tundi (taustvalgustusega). T7 Mini kõlar on ideaalne kaaslane pikkadeks reisideks, pidudeks ja koosolekuteks.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/3

Mugav

Teil ei teki raskusi kõlari juhtimisega. Muuhulgas saab mugavalt seadet sisse või välja lülitada, režiimi vahetada, pleierit juhtida, LED-taustavalgust sisse lülitada ning vastavate nuppude abil isegi sissetulevaid kõnesid vastu võtta ja helistada. Energia säästmiseks lülitub T7 Mini automaatselt välja pärast 10-minutilist tegevusetust või kui aku laetuse tase on madal. Praktiline indikaator hoiab teid selle olekuga kursis.

Tronsmart/T7-Mini-Purple/4

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõlar
  • AUX kaabel
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel T7 mini
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli kodek SBK
Bluetoothi leviala Kuni 18 m (avatud aladel)
Kaitseaste IPX7
väljundvõimsus 15 W
Sisendvõimsus 5V/1A (USB-C port).
Sagedusvahemik 20 Hz – 20 kHz
Aku mahutavus 2500 mAh
Töötunnid Kuni 18 tundi (väljalülitatud LED-taustvalgustusega); kuni 8 tundi (koos LED-taustvalgustusega)
Laadimisaeg 3 tundi
Värv violetne

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles