Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tronsmart Nimo Gold juhtmeta Bluetooth-kõlar (kuldne)

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1463184
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart Nimo (kuldne)

Asuge muusikalisele teekonnale kompaktse juhtmevaba kõlariga Tronsmart Nimo! Seade toetab Bluetoothi versiooni 5.3, pakkudes usaldusväärset ühendust kuni 15 meetri kaugusel. SBC helikoodek võimaldab teil nautida suurepärast helikvaliteeti. Toote kaal ei ületa 110 g, nii et saate selle mugavalt kõikjale kaasa võtta, nautides igal ajal oma lemmiklugude kõla. Transporti hõlbustab veelgi praktiline nöör. Ühest laadimisest piisab muusika nautimiseks kuni 12 tundi. Lisaks võimaldab seade stereorežiimis vabalt helistada ja ühendada 2 kõlarit. IPX7 veekindluse reitinguga on see valmis igas olukorras!

Tronsmart/Nimo-Gold/3

Muusika, mis täidab ruumi

Avastage muusikat uuel viisil. Kõlar on varustatud täiustatud SBC helikoodekiga ja toetab laia sagedusvahemikku 100 Hz kuni 18 kHz, tagades suurepärase heli taasesituse kõigis detailides. Saate kogeda rikkalikku bassi, teravaid keskmisi helisid ja kristallselgeid kõrgeid helisid, mis täiustavad teie lemmiklugusid. Lisaks saate stereosidumise abil laiendada heliruumi ja nautida veelgi kaasahaaravamat muusikaelamust, sidudes 2 Nimo kõlarit.

Tronsmart/Nimo-Gold/5

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 ühendus.

Tronsmart Nimo juhtmevaba kõlar kasutab stabiilse ja kiire ühenduse loomiseks uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat. Kuni 15-meetrise tööraadiusega avatud aladel saate ruumis vabalt liikuda, ilma et helikvaliteet väheneks. Bluetoothi profiil A2DP/AVRCP/HFP/HSP tagab universaalse ühilduvuse erinevate seadmetega nagu nutitelefonid, tahvelarvutid ja sülearvutid.

Tronsmart/Nimo-Gold/1

Midagi enamat kui muusika

Kõlari korpusel asuvate praktiliste nuppude abil saate mugavalt sirvida lugusid, vastata, lõpetada või keelduda sissetulevatest kõnedest või aktiveerida oma hääleabi. Nüüd on tõeline mugavus teie käeulatuses!

Tronsmart/Nimo-Gold/11

Tööaeg kuni 12 tundi

Võimas 700 mAh aku võimaldab nautida lemmikmuusikat kuni 12 tundi (50% helitugevusega). Seega võid kõlari julgelt kaasa võtta nädalavahetusel, piknikule parki või randa. Energia taastamiseks kuluv aeg on vaid 3 tundi.

Tronsmart/Nimo-Gold/4

Tähelepanu detailidele

Tänu metallist meisterlikkusele ei paku Nimo kõlar mitte ainult ülimat helikvaliteeti, vaid on ka vastupidav ja stiilne. Selle IPX7 reiting võimaldab teil seadme randa, basseini või vihmasele päevareisile kaasa võtta, ilma et peaksite muretsema kahjustuste pärast. Lisaks kaalub see vaid 110 grammi, nii et saate seda alati endaga kaasas kanda ning praktiline rihm võimaldab kinnitada seadme seljakoti või vöö külge, tagades ohutuse ja juurdepääsu oma lemmikmuusikale igal ajal.

Tronsmart/Nimo-Gold/9

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõlar
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel Nimo
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil A2DP/AVRKP/HFP/HSP
Heli kodek SBK
Bluetoothi leviala Kuni 15 m (avatud aladel)
Kaitseaste IPX7
väljundvõimsus 5 W
Sisendvõimsus 5V/500mA (USB-C port).
Sagedusvahemik 100Hz-18kHz
Aku 3,7 V / 700 mAh
Töötunnid Kuni 12 tundi (50% mahuga)
Laadimisaeg 3 tundi
Kaal 110 g
Värv kullast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles